Cem Karabay-Samuray Kalkan... DEV AKVARYUMDA SU ALTINDA EVLENDİLER!

Cem Karabay-Samuray Kalkan... DEV AKVARYUMDA SU ALTINDA EVLENDİLER!

Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezinde balıkadam hocalarının hocası Cem Karabay ile nişanlısı Samuray Kalkan canlı yayın'da su altında evlendi.

Ece Türkiye tarafından yönetilen Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi'nde Türkiye'de ve dünyada ilk kez bir balıkadam, suyun altında 6 gün hiç çıkmadan yaşayarak bir dünya rekoru kırdı.

Beylikdüzü Sualtı Sporları Kulübü Başkanı Cem Karabay, "Suyun Altında 135 Saat 2 Dakika 19 Saniye" yaşayıp, Guinness Rekorlar Kitabı'na girerek Türkiye'nin adını tüm dünyaya duyurdu. Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi sponsorluğunda özel olarak hazırlanan 45 tonluk dev akvaryum, Cem Karabay ve nişanlısı Samuray Kalkan için sıra dışı bir düğüne ev sahipliği yaptı.

Cem Karabay, Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezinde gerçekleştirdiği Dünya Rekorunda 6 gün boyunca kendisini bir an olsun yalnız bırakmayan nişanlısı Samuray Kalkan ile 12 Haziran 2010 Tarihinde sualtında gerçekleşen nikâh töreniyle Su Evi'ne girdiler.

Suyun altındaki Nikâh Töreni Cem Karabay'ın Dünya Rekorunu gerçekleştirmiş olduğu Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi açık otoparkında bulunan Rekor Havuzunda, Beylikdüzü Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Uzun tarafından kıyıldı. Beylikdüzü Kaymakam'ımız Sayın Yusuf Odabaş ve TSSF Başkanı Sayın A. İnkılâp Obruk suyun altında nikâh şahitliğini yaptılar.

Nikâh töreni esnasında suyun altında bulunan herkes özel bir başlık sayesinde suyun altında sesli iletişim kurulduğundan, sualtında gerçekleşen tüm konuşmaları su üstünde bulunan özel bir ekipman aracılığı ile nikah törenine katılan tüm misafirlere ve basın mensuplarına duyurulması sağlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.