Cem Kılıç... "DİLEK AĞACI" PROJESİNE ANLAMLI DESTEK !..

Cem Kılıç... "DİLEK AĞACI" PROJESİNE ANLAMLI DESTEK !..

Çocukların hayallerini gerçeğe dönüştüren “Dilek Ağacı” projesinin sunuculuğunu üstlenen ünlü oyuncu Cem Kılıç, miniklerin sevgi seliyle karşılaştı. Kılıç, her bir çocuk ile tek tek ilgilenip hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Fox Tv’nin reyting rekortmeni dizisi O Hayat Benim’in sevilen oyuncusu Cem Kılıç, geçtiğimiz gün,  Capacity AVM’nin Bakırköy Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirdiği “Dilek Ağacı Projesi” ile miniklerle buluştu.

Dilek Ağacı’na 2016’ya ilişkin hayallerini asan çocukların, isteklerine kavuştuğu anlamlı günün sunuculuğunu üstlenen Kılıç, çocukların sevgi seliyle karşılaştı.

Oyuncuklardan, ayakkabılara, tabletlerden, bisikletlere kadar istedikleri hediyeleri alan çocukların ikinci isteği ise Cem Kılıç ile fotoğraf çektirmek oldu. Miniklerin isteklerini geri çevirmeyen sevilen oyuncu, her biriyle tek tek ilgilenmeyi ihmal etmedi.

Gördüğü ilgi karşısında çok mutlu olduğunu belirten Cem Kılıç,”Çocukların hayallerinin gerçeğe dönüştüğü bir güne şahit olmak benim için çok özeldi. Onların gözlerindeki mutluluk ve sevgi ilk yeni yıl hediyem oldu.” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.