Cem Yılmaz... 'KALBİMİZDEN ÖZKAN ABİM!'

Cem Yılmaz... 'KALBİMİZDEN ÖZKAN ABİM!'

Geçtiğimiz sene 8 Temmuz'da kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Özkan Uğur, ölümünün birinci yıl dönümünde unutulmadı. Uğur ile yıllarca aynı projede yer alan yakın arkadaşı Cem Yılmaz "Canımız ağabeyimizleyiz. Kalbimizdesin Özkan ağabey" derken Zafer Algöz de "Seni hiç unutmadık Özkan'ım" ifadelerini kullandı.

MFÖ grubunun solistliğini yapan ve aynı zamanda oyunculuktaki başarısıyla adından söz ettiren usta sanatçı Özkan Uğur, geçtiğimiz sene 8 Temmuz'da kanserle mücadelesini kaybederek yaşamını yitirdi. 69 yaşında hayata gözlerini yuman Uğur, ölümünün birinci yıl dönümünde anıldı.

"KALBİMİZDESİN ÖZKAN AĞABEY"

Özkan Uğur'la yıllarca aynı projelerde yer alan yakın arkadaşı Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı anma paylaşımında "Canımız ağabeyimizleyiz.

Kalbimizdesin Özkan ağabey" ifadelerini kullandı. Usta oyuncu Zafer Algöz de paylaşımında "Özkan Uğur o... 'İnsan ölünce değil, unutulunca ölür' derler... Ne kadar doğru. Seni hiç unutmadık Özkan'ım. Ruhun şad, mekanın cennet olsun" dedi.

Cem Yılmaz ve Zafer Algöz, Özkan Uğur'u ölümünün birinci yıldönümünde andı

"EN BÜYÜK VEFAYI CEM YILMAZ'DAN GÖRDÜK"

Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur daha önce verdiği bir röportajda "En büyük desteği, vefayı Cem Yılmaz'dan gördük. Allah razı olsun ve o çocuğun tuttuğunu altın etsin.

Özkan'ı kaybettiğimiz gün eve geldiğimizde Cem ve ekibi olaya hakim olmuştu bile. Herkesi ağırladılar, yedirdiler, içirdiler. Ev doldu taştı her şeye koşar mı insan, koştular. Ömür boyu unutmayacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Cem Yılmaz ve Zafer Algöz, Özkan Uğur'u ölümünün birinci yıldönümünde andı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.