Ceyla Gölcüklü...ESKİ SEVGİLİSİNİ JİGOLOLUKLA SUÇLADI!

Ceyla Gölcüklü...ESKİ SEVGİLİSİNİ JİGOLOLUKLA SUÇLADI!

Ceyla Gölcüklü, eski sevgilisi Zeki Tanyeri'yi, hem hırsızlık hem de jigololukla suçladı

Ceyla Gölcüklü, eski sevgilisi Zeki Tanyeri'yi, 2 milyon dolarlık kolyesini çalmakla suçladı. Tanyeri Ailesi ise Gölcüklü'nün kendilerini 'Sizi Türkiye'ye rezil ederim' diyerek tehdit ettiğini iddia etti.

Sosyetenin ünlü simalarından Ceyla Gölcüklü ile Tanyeri Ailesi'nin oğlu Zeki Tanyeri arasında kolye savaşı çıktı. Gölcüklü, Maldivler'de yaptıkları tatil ertesinde sevgilisinin kayboldu diyerek kolyesini çaldığını iddia ederken, Zeki Tanyeri'nin babası Rıza KerimTanyeri ise, Gölcüklü'nün kendilerine hakaret dolu mesajlar ve fakslar çektiğini öne sürerek mahkemeye başvurdu.

'ÇEK YAZACAĞIM' DEDİ

Tanyeri Ailesi'nin avukatı Cevdet Dayıoğlu, Ceyla Gölcüklü'nün tehdit, şantaj ve hakaretten 1 yıl 9 aydan 7 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını istedi. Gölcüklü ise alkol ve ilaç bağımlısı olduğunu söylediği eski sevgilisinin 2 milyon dolarlık kolyenin karşılığında kendisine çek yazacağını söylediğini, ancak yazmadığını iddia etti. Avukat Dayıoğlu'nun iddiasına göre, Gölcüklü, Tanyeri Ailesi'ne "Alkolik hırsız oğlunuza söyleyin benden çaldığı kolyeyi derhal bana versin yoksa Tanyeri Ailesi'ni Türkiye'ye rezil ederim. Pazartesi gününe kadar size vakit. Ben Ceyla Gölcüklü" tarzında SMS'ler ve faksmesajları çekerek uzun süre tehdit etti.

JİGOLO SUÇLAMASI

Ceyla Gölcüklü, 10 Mart 2009 saat 16.04'te Babil Gıda şirketine yolladığı faks mesajında da Zeki Tanyeri'yi jigololukla suçladı: "3 senedir benim evimde kalıyorsun. Yediğin yemeği, sana hizmet eden kadına kadar parasını ben ödüyorum. Sen jigolo musun oturduğun evin parasını kadına ödetecek... Oturduğu evin parasını kadına ödeten adam karaktersizdir, jigolodur."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.