CHAMAY İSTANBUL'DA İKİNCİ MAĞAZAYI AÇTI!

CHAMAY İSTANBUL'DA İKİNCİ MAĞAZAYI AÇTI!

Chamay, New York Los Angeles, Boston, Londra, Berlin, Roma, Hong Kong gibi 38 dünya metropolünden sonra Türkiye'deki ikinci mağazasını Bakırköy'de açtı.

Chamay, New York Los Angeles, Boston, Londra, Berlin, Roma, Hong Kong gibi 38 dünya metropolünden sonra Türkiye'deki ilk mağazasını Nişantaşı City's de açtıktan sonra, Türkiye'deki ikinci mağazasını Bakırköy'de açtı.

Hayrünisa Gül'ün kuzeni Şengül Yeşil'in sahibi olduğu mağaza açılışını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın eşi Özleyiş Topbaş gerçekleştirecekti. Ancak, Özleyiş Topbaş'ın işlerinin yoğunluğu nedeniyle açılışı katılamadı.

Açılış nedeniyle düzenlenen mini defilede Chamay'ın 2008-09 sezonu kreasyonlarını Şenay Akay ve Simge Tertemiz'in tanıttı.

Trendlerin farkında ama anlık popülerlikten kaçınan şık tasarımlardan oluşan Chamay, dokunulduğu andan itibaren kişiyi mutlu etmeyi amaçlıyor. Chamay kendine özgü çizgisini ve şıklığı detaylarında saklıyor. Zaman ve mekandan bağımsız ürünleriyle Chamay kadını benzersiz zarafeti üstünde taşıyor.

Defileden sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şenay Akay, uzun süredir üzerinde çalıştığı kitabının hazırlık aşamasının tamamlandığını yakında piyasaya çıkacağını müjdelerken, bir gazetecinin "Aşk var mı?" sorusuna ise "Şu anda sadece aday adayı var. Oda benim vereceğim cevap bekliyor" derken, İmaj Makerlığını yaparak erkek görünümüne soktuğu Fatih Ürek'in, yeniden eski haline dönmesine de bir anlam veremediğini söyledi. Akay, Fatih Ürek'ten sonra kendisine bir çok tanınmış ünlüden teklif geldiğini ve bunları da değerlendirdiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum