ÇİNLİLER YILAN YILINI ANADOLU ATEŞİ ILE KARŞILADI !

ÇİNLİLER YILAN YILINI ANADOLU ATEŞİ ILE KARŞILADI !

Genel Sanat Yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın yaptığı Anadolu Ateşi Dans Topluluğu 100 kişillik ekibiyle 7.kez Çin'de sahneydi.

Kültürümüzü ve tarihimizi danslarıyla, kostümleri ve koreografileriyle dünyanın dört bir yanına taşıyan, Genel Sanat Yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın yaptığı Anadolu Ateşi Dans Topluluğu 100 kişillik ekibiyle 7.kez Çin'de sahneydi.

Çin'in binlerce yıllık tarihinde en önemli bayram olarak kabul edilen Yeni Yıl Bahar Bayramı kutlamalarına Türkiye Kültür Yılı sebebiyle davet edildiği belirtilen Anadolu Ateşi'nin bu gösterisi Çin'de ayakta alkışlandı.

Bu yıl 09 Şubat Cumartesi akşamıÇin'in ulusal kanalı CCTV'de canlı yayınlanan China Gala Show'da Anadolu Ateşi nefesleri kesen performansı ile bir kez daha izleyenlerin nefeslerini kesti. Celine Dion gibi bir çok dünya starının eşlik ettiği gala gecesini CCTV'den 800 milyona aşkın kişi izledi.

Genel provalarını bizzat Çin Kültür Bakanı Cai Wu'nun da takip ettiği Anadolu Ateşi ekibi 12,13,14,15 Şubat'ta Pekin Grand Theatre'da 4 muhteşem gösteriyle yine sahnede olacak.

31 Aralik 2012 gecesini Cezayir"de sahnede karsilayan Anadolu Atesi ekibi 2013 yilini ikinci kez dans ederek kutladı ve 2013e ikinci kez Çinli sanatseverler ile girdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.