CİNSİYET DEĞİŞTİREN ÜNLÜ OYUNCUYU RESTORANA ALMADILAR!

CİNSİYET DEĞİŞTİREN ÜNLÜ OYUNCUYU RESTORANA ALMADILAR!

"Çukur" dizisinde “Timsah Celil” karakterine hayat vererek adını duyuran oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, geçen yıl trans birey olduğunu açıklayarak Meli Bendeli adını almıştı.. ünlü isim gittiği restoranda içeri alınmadı. Ve hayatının şokunu yaşadı…

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Bendeli " Benden rahatsız oluyorlarmış " diyerek tepki gösterdi.

Ekranların fenomen dizisi “Çukur”da Timsah Celil karakterine hayat vererek ünlenen ve geçtiğimiz yıl trans birey olduğunu duyuran ünlü isim Beykoz'da restoranın kapısından içeri alınmadı. Görevlinin " Sizi alamıyoruz patronun emri var" uyarısı ile karşılaşan Bendeli o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. 

O ANLARI ANBEAN KAYDETTİ

Cinsiyet değiştirme süreciyle sık sık adından söz ettiren ünlü isim, dün gittiği mekanda müşterileri gösterdiği gerekçesiyle garson tarafından çıkarıldı.

Bendeli'yi çıkaran garson "Patron kameradan izlemiş, yayın yapıyor filan personel de görünüyormuş, bir daha gelmesin dedi, dükkanımıza gelmesin dedi.

Biz aracıyız kusura bakma" dedi. O anları kayda alan oyuncu "Allah Allah kimse çıkmıyor, duydunuz mu? Bir daha buraya gelmeyeceğim çok üzgünüm. Eminim video içindir" diyerek tepkisini dile getirdi.

Cinsiyet değiştirmesiyle gündemden düşmeyen Meli Bendeli, gittiği restorandan atıldı

CİNSİYET DEĞİŞİNCE ROL GELMEDİ 

Ünlü oyuncu en son rol aldığı Çukur dizinden sonra bir daha hiç bir projede yer almadı. Bendeli, bu duruma alıştığını rol gelene kadar bekleyeceğini açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.