"ÇOCUK GÖZÜYLE FENERBAHÇE SEVGİSİ"!

"ÇOCUK GÖZÜYLE FENERBAHÇE SEVGİSİ"!

Sarı Lacivert Derneği'nin ilköğretim çağındaki öğrenciler arasında düzenlediği geleneksel "Çocuk Gözüyle Fenerbahçe Sevgisi" konulu resim yarışmasının bu yıl ikincisi yapılıyor.

Yarışmaya 7-12 yaş grubundaki çocuklar Fenerbahçe sevgisini anlattıkları resimlerle katılabilecek. Serbest teknikle yapılacak resimlerde suluboya, pastel, renkli kalem gibi her türlü malzeme kullanılabilecek. Resimlerin en az 20 x30, en fazla

35 x 50 ebatlarında olması gerekiyor.

Yarışmada dereceye giren eserler "Geleceğin Renkleri: Sarı Lacivert" konulu resim sergisinde sergilenecek. Ayrıca ödül alan eserler, Sarı Lacivert Derneği'nin 2010 yılı takviminde yer alacak.

İlk 12 eser arasında başarı ödülleri, mansiyon ve özel ödüller paylaştırılacak. Ödül alan çocuklara sürpriz hediyeler armağan edilecek. Ayrıca jürinin ön elemesinden geçen tüm eserlerin sahibi çocukların Fenerbahçe antremanına götürülerek futbolcularla ve teknik heyetle buluşmaları sağlanacak. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu ve Müzesi gezdirilecek.

Fenerbahçe'nin Türkiye genelinde milyonlarca çocuğun sevgilisi olduğunu anımsatan Sarı Lacivert Derneği Başkanı Yalçın Haker, "Geçtiğimiz yıl ilk yarışmayı Sadece İstanbul'da düzenlemiştik. Bu yıl yarışma Türkiye genelinde yapılıyor. Amacımız çocuklarımıza minik yüreklerindeki büyük Fenerbahçe sevgisini ifade etme şansı verebilmektir" dedi.

Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler Sarı Lacivert Derneği'nin 0 (216) 449 45 00 numaralı telefonunu arayabilirler.

Eserlerin 18 Aralık Cuma akşamı saat 17.00'ye kadar Sarı Lacivert Derneği'nin Kadıköy Yoğurtçu Parkı'ndaki Dernek merkezine ulaştırılması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.