`Cyrano De Bergerac`...ÖLÜMSÜZ ESERE,MUHTEŞEM GALA!

`Cyrano De Bergerac`...ÖLÜMSÜZ ESERE,MUHTEŞEM GALA!

Tİyatro Ak`la Kara`nın bu sezon izleyicilerle buluşturduğu unutulmaz klasiklerden "Cyrano de Bergerac`ın gala gecesi sanat ve televizyon dünyasından konukların katılımıyla gerçekleşti.

Üç sezondur farklı türlerde oyunlarıyla yaklaşık tiyatro severlerle buluşan Tiyatro Ak'la Kara Edmond Rostand'ın yazdığı unutulmaz klasik, romantik kahramanlık hikayesi "Cyrano De Bergerac'ın gala gecesi sanat ve televizyon dünyasından bir çok ünlünün katılımıyla gerçekleştirildi...

Atilla Şendil'in yönettiği oyunda Savaş Özdural, Işık Yönt, Ayhan Aktaş, Cem Kurtoğlu, Levent Ünsal, Mustafa Dinç, Pelin Turancı, Taylan Atlıhan, Şendal Yıldız, Tanju Yıldırım, Müjde Başkale, Arda Meriçliler, Adem Türker, Can Esendal seyirciye eşlik ediyor.

Her şey olmaya çalışan bir adamın hüzünlü kahramanlık ve aşk hikayesinin anlatıldığı oyun için eskrim dersleri ve kılıç kullanma eğitimleri de alan oyuncular sahne performanslarıyla büyük beğeni kazandı.

Oyunun yönetmeni Atilla Şendil,Cyrano De bergerac için;

"Cyrano,bir türlü ulaşamadığı aşkı Roxane'a sadece mektuplarıyla sarılacak kadar naif, haksızlıklara karşı kılıcını kullanmaktan çekinmeyecek kadar cesur bir kahraman. Cyrano'yu seveceksiniz, çünkü onda kendinizi bulacaksınız. Bu romantik kahramanlık hikayesine eşlik ederken gözyaşlarınızı tutamayacaksınız." diyerek tüm tiyatroseverleri bu muhteşem tiyatro şölenine davet ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.