David Beckham... SAHADA STRİPTİZ!

David Beckham... SAHADA STRİPTİZ!

Juventus-Milan mücadelesinde Milano ekibinin deplasmandaki 3-0'lık muhteşem zaferinden çok, İngiliz starın saha içinde şortunu değiştirmesi konuşuldu.

Güney Afrika'da yapılacak Dünya Kupası'nda İngiltere Milli Takımı'yla mücadele etmek için rotasını Los Angeles Galaxy'den, Milan'a çeviren Beckham'ın, maç anında şortu yırtıldı. Bir süre yırtık şortla mücadele eden Beckham, kendisine verilen yedek şortu saha içinde giyerken ilginç de pozlar verdi.

Beckham daha önce de eşi eski Spice Girls üyesi Victoria ile pek çok dergiye çıplak pozlar vermişti. Adı sadece futbol ile birlikte anılmayan İngiliz yıldız, yıllardır "En çok kazanan sporcular" listesinin tepesinde yer alıyor.

David Beckham'ın son yaptırdığı dövmesi olay yaratacak.

Juventus - AC Milan maçının 3-0 sonuçlanmasından sonra Beckham sevincini t-shirt'ünü çıkararak yaşadı.

Vücudunda 17 dövme bulunan ünlü futbolcu, maç sevincini yaşarken vücuduna yaptırdığı "Hz. İsa" dövmesini de göstermiş oldu. Yeni dövmesinde, Hz. İsa'nın çarmıha gerilmeden hemen önce kırbaçlanmış ve başındaki dikenli tacıyla resmedilmiş hali görülüyor.

Ancak, 34 yaşındaki ünlü futbolcunun annesinin babası olan ve 83 yaşında hayata veda eden dedesi Mr. West'in Yahudi olduğu biliniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.