Davut Güloğlu… KIZIYLA GURUR DUYDU!

Davut Güloğlu… KIZIYLA GURUR DUYDU!

Yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisinden Düzce Belediye Başkan adayı olan ve seçilemeyerek hayal kırıklığına uğrayan ünlü şarkıcı Davut Güloğlu kızının resim sergisine katıldı.

Kızının ilk kişisel resim sergisine katılan ünlü şarkıcı "Sanatçı babasının sanatçı ressam kızının sergisindeydim" diyerek destek verdi. 

davutguloglu-kizi-seymasu.jpg

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre Karadeniz'li ünlü şarkıcı Davut Güloğlu'nun gurur günü. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde polemiklerle sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Davut Güloğlu kızı Şeyma Su'nun Pendik'te yapılan kişisel resim sergisine katıldı. Kızını ilk kişisel resim sergisinde yalnız bırakmayan Güloğlu "Sanatçı babasının sanatçı ressam kızının sergisindeydim" diyerek başarılar diledi.

ACUN ILICALI'YLA TERS DÜŞMÜŞTÜ!

Katıldığı bir YouTube programında kendisine "Çok iştahlısın 'Survivor'a çağrılsan ne yaparsın" sorusuna Güloğlu "Çağrıldım. Bu konuda Acun Bey’e 'Bana hakaret ediyorsun' diye söyledim. Orası sanatçıya uygun bir yer değil. Herkes haddini bilecek bir yere birini çağırırken" sözleriyle çok konuşulacak bir cevap vermişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.