Dengeler... SUÇLULAR, MASUMLAR VE GÖZDEN KAYBOLANLAR!

Dengeler... SUÇLULAR, MASUMLAR VE GÖZDEN KAYBOLANLAR!

Cihangir Ceyhan’ın başrolü üstlendiği, Mazlum Çimen, Erol Babaoğlu, Sabahattin Yakut, Burak Şafak, Tanju Bilir, Ulvi Kahyaoğlu, Canan Ürekil, Zamire Zeynep Özdemir ve Meli Bendeli gibi başarılı isimlerin yer aldığı ‘Dengeler’ filmi 11 Ekim’de sinema salonlarındaki yerini alacak.

Çarpıcı hikayesi ile İstanbul’un arka sokaklarının çarpıcı gerçekliğini sinema perdesine yansıtacak olan ‘Dengeler’ farklı anlatım tarzıyla da seyircileri etkileyecek.

TANIDIK HİKAYE, YEPYENİ BİR SOLUK…

Amatör bir sokak boksörünün hayatta kalma mücadelesine odaklanan 'Dengeler', olayları üç karakterin gözünden aktarıyor. Ferit (Cihangir Ceyhan), İlyas (Erol Babaoğlu) ve Babür (Tanju Bilir), aynı hikayeyi bambaşka dünyalardan nasıl yaşadıklarını ve yollarının birbirleriyle nasıl kesiştiklerini seyirciye sunuyor.

Suç ve dramın iç içe geçtiği bu karanlık dünya, ‘Dengeler’ ile sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

Inter Yapım imzalı filmin yapımcılığını Can Okan, Ahmet Ziyalar, Sarp Kalfaoğlu üstlenirken yönetmen koltuğunda Süleyman Mert Özdemir oturuyor.

Senaryosu Sarp Kalfaoğlu’na ait ‘Dengeler’ suçlular, masumlar ve gözden kaybolanların hikayesini beyaz perdeye taşıyor.

‘Dengeler’, 11 Ekim’de sadece sinemalarda.

Filmin konusu: Doğarken öldürdüğü annesine verdiği kalbî sözü tutmak için ringe çıkan sokak boksörü Ferit Kamacı, yenilmesi beklenen müsabakada mafyanın desteklediği profesyonel rakibini nakavt eder.

Ferit’in mağlubiyetine bahis oynayan gayrimeşru grupların aksi sonuçla ters düşmesine bir de aynı gece Ferit’in abisi Ali’nin uğradığı suikast eklenince işler iyice karışır.

Ferit sevdiği kadınla yeni bir gelecek hayalleri kurarken şimdi hem abisinin intikamını almak, hem de kendini gayrimeşru grupların radarından kurtarmak zorundadır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.