Deniz Şaman Organizasyon… AÇILIŞLA BİRLİKTE YENİ FİLMLERİNİ TANITTI!

Deniz Şaman Organizasyon… AÇILIŞLA BİRLİKTE YENİ FİLMLERİNİ TANITTI!

Deniz Şaman Organizasyon Produksiyon ve Menajerlik Hizmetlerinin Yeni Ofisi Çözüm ortaklarıyla birlikte hizmete açıldı!

Muhabbet Fabrikası Prodüksiyon, Paşa Radyo ve Bekir Subaşı Creativ ile birlikte yeni projelere yeni mekanımızda merhaba dediler...

Açılışla birlikte Yönetmenliğini Mohsen Rabiei ve uygulamalı yapımcı Tülay Türken’in Yaptığı, Senaristliğini Aykut Çavdar’ın, yardımcı yönetmenliğini Emrullah Kilitçi’nin üstlendiği ‘’Fular’’ isimli film projenin de çekim hazırlıkları başlandı.

Oyuncu kadrosunda Usta oyuncu Niyazi Gezer, uluslararası üne sahip oyuncu Sebat Cananoğlu, Model – Oyuncu Melisa Şahin, “01 Adana” dizisinden de tanıdığımız Sümeyra Demirel ve Deniz Şaman Organizasyon model ve oyuncularının bulunduğu bu film çeşitli festivallerde ülkemizi temsil etmesinin ardından dijital plaformlar üzerinden seyirci ile buluşacak.

Deniz Şaman Organizasyon Produksiyon ve  Menajerlik şirketi olarak açılışının vesilesi ile zaman zaman projelerde ortak hareket ettikleri Mavi Medya BY Hakan Taner Çapın Organizasyon ile birlikte  “Model of Models” yarışmasının bu yıl ki etkinliğinin startı verildi

Ayrıca açılış, farklı bir etkinliğe de ev sahipliği yapıyor. İstanbul son kadraj fotoğraf grubunun ‘’Kadın Emeği Bir Güne Sığmaz’’ etkinliğinde çekilmiş ve derece almış fotoğrafları ile Ressam Elif Kır’ın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü için yaptığı tablonun da sergilendiği mini bir sergi de gerçekleşti. Ayrıca birbirinden seçkin jürinin oyları ile fotoğraf dalında ilk 3’e girenlerin plaketleri takdim edildi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.