Derya Çimen? ÇİN'DEKİ YARIŞMAYA BU EKİP HAZIRLIYOR?

Derya Çimen? ÇİN'DEKİ YARIŞMAYA BU EKİP HAZIRLIYOR?

"Miss Model Of Turkey" yarışmasının kraliçesi Derya Çimen, önümüzdeki günlerde Çin'de düzenlenecek yarışmaya son derece profesyonel bir ekip tarafından hazırlanıyor?

Etiler Meydanındaki London Güzellik Merkezi sahibesi Hatice Çavaş ile eski mankenlerimizden Canan Mutluer şu günlerde tüm zamanlarını ülkemizi Çin'de temsil edecek olan Derya Çimen için harcıyorlar?

Canan Mutluer, Çimen'in koçluğunu üstlenirken, London Güzellik Merkezi'nin sahibesi Çavaş ise genç mankenin güzelliğinden sorumlu?

Yaptıkları işi "Neştersiz estetik" olarak yorumlayan Çavaş, Derya Çimen'in 8 seansta ultrason sistemi ile vücudunu sıklaştırıp dikleştiren bir cihaz sayesinde zenci poposuna sahip olacağını söylüyor?

London estetik merkezinde aynı zamanda güneş lekelerini de temizleten Derya Çimen ise Çin'den çok güzel bir derece ile döneceğine inanıyor?

Yağ, su, kas ve kemik ölçümlerinin ücretsiz yapıldığı güzellik merkezinde; cilt bakımı, lazer epilasyon, kalıcı makyaj, radyo dalgalarıyla zayıflama ve yüz toparlama, protez tırnak, kimyasal peeling, masaj, ipek kirpik ve vücut bakımı gibi hizmetler de verilmekte?

Adres; Etiler London; Nispetiye Cad. no;104/c

Tel;0212 2875904-05

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.