Dilan Çıtak... 'PİŞMAN DEĞİLİM, HAKKIMI SONUNA KADAR ARAYACAĞIM!'

Dilan Çıtak... 'PİŞMAN DEĞİLİM, HAKKIMI SONUNA KADAR ARAYACAĞIM!'

Dilan Çıtak, önceki gün THY'nin Bodrum-İstanbul seferinde hostesle kavga etti. Kurum tarafından kara listeye alınan Tatlıses, yayınladığı videoda ağlayarak kendisini savundu.

ÖNCE HOSTES SONRA POLİSLE TARTIŞTI

Dilan Çıtak, kalkış ve iniş esnasında miyavlayan kedisini sakinleştirmek için kutusundan çıkartıp kucağına alınan hostesler tarafından uyarıldı. İkili arasındaki gerginlik kısa sürede büyüyünce Çıtak, hakaret ve tehditler savurarak hostese saldırdı.

İniş sonrası hostesin şikayeti üzerine Dilan Çıtak hakkında işlem başlatıldı. Öfkesi dinmeyen Çıtak, bu sefer de işlem yapan polis memuruna hakaret ederek "Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin.

Yerler seni burada yerler koçum. Bak seni yerler. Ne olacak, ne olacağını sanıyorsunuz? Ne olacağını sanıyorsun delikanlı" dedi.

Uçakta olay çıkartan Dilan Çıtak Tatlıses kendisini savurdu: Yaptığımdan asla utanmıyorum

AĞLAYA AĞLAYA KENDİSİNİ SAVUNDU

Yaşananların ardından ağlayarak kendisini savunduğu bir canlı yayın açan Dilan Çıtak şunları söyledi: Hiçbir kediye böyle bir şey yapamazsınız. Yaptığımdan asla utanmıyorum. Ben uyuşturucu kullanmadım, alkol almadım, uçağı gasp etmedim.

Hırsızlık yapmadım, bu ülkeyi dolandırmadım, açık saçık pozlar verip rezil rüsva olmadım, benim pornomda çıkmadı. Çocuklara tacizde bulunmadım, bir erkek olup bir kadını dövmedim, bir kadını da öldürmedim…

Pardon ya! Kedime yapıldığı için ve şu an ön planda olduğum için mi bu karalama kampanyası içindeyim? Bundan sonra tüm hukuki işlemleri başlatıyorum. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Ben su istedim de getirmedi diye kimseye burjuvalık yapmadık.

Kendisini savunamayan bir hayvanı zor durumda bırakmak istenilen bir durumda karşı çıktım. Çünkü benim hayvanımın bana ihtiyacı vardı. Kedim bayılmak üzereydi ve ben onu kucağıma almak zorundayım. Bugün olsa bugün yine yaparım."

Kaynak:haberler.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.