Dilan Çıtak Tatlıses… “ÜVEY”İ ÖVDÜ, “ÖZ”Ü YERDİ!...

Dilan Çıtak Tatlıses… “ÜVEY”İ ÖVDÜ, “ÖZ”Ü YERDİ!...

Şiddet iddialarının odağındaki şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses'ten yeni açıklama geldi. Yıllar önce kaybettiği soy adını soyadını aldığı annesinin eşi Cem Çıtak'ın fotoğrafını paylaşan Tatlıses "Bazı kimseler gözümüzün önünde yaşayan adamın miras çeteresini tuttu" diyerek babasına ve kardeşlerine gönderme yaptı.

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in kendisi gibi şarkıcı olan kızı Dilan Çıtak Tatlıses'ten miras açıklaması geldi.

Kalp kapakçığı ameliyatı olan babasını ziyarete gitmeyen Dilan Çıtak Tatlıses soyadını aldığı annesinin eşi Cem Çıtak'ın fotoğrafını paylaştı.

Son dönemdeki olaylara değinen Tatlıses babası ve ailesi arasında yaşanan miras olaylarına da değindi.

BAZI KİMSELER GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE YAŞAYAN ADAMIN MİRAS ÇETERESİNİ TUTTU

 Dilan Çıtak Tatlıses "Cem Çıtak diye yazılır adam diye okunur. Bu adam bana yatlar katlar bırakmadı bu adam bana onu duyduğum koca bir aşk koca bir babalık bıraktı . Öyle güzel evlatlar yerleştirdi ki bu adam . Bazı kimseler gözümüzün önünde yaşayan adamın miras çetelesini tuttu. Ben konuşmuyorsam hala daha saygımdan. Bu ebeveynler adam olan evlatları sevmez. Zamanında saygımdan kabul etmek durumunda kaldım. Ama pes!.. Ben bu sahte ortama karşıyım. Doğru  söyleyen 9 köyden kovulur değil mi . Konu bu kadar basit. Evlatlarını iki kişinin sözüyle silmeyen bir babayı kaybettim ben 17 yıl önce . Bu yeterince acı Saygı duyun lütfen" dedi.

Şimdi gözler İbrahim Tatlıses ve diğer çocuklarının Dilan Çıtak Tatlıses'e nasıl cevap vereceklerinde.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.