Doğuş… ÇOCUKLARINDAN ŞARKILI DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ!..

Azerbaycan'da yaşayan ünlü popçu Doğuş'a çocuklarından doğum günü sürprizi. Eşi Hoşkedem Hidayetkızı ile beraber sunduğu televizyon programında iki oğlu babaları için doğum günü şarkısı okudular. İki oğlunun kendisi için seslendirdiği doğum günü şarkısı karşısında ünlü popçunun duygulandığı görüldü.

DurakMedya'da yer alan habere göre Doğuş ve eşi Hoşkedem Hidayetkızı ile birlikte sunduğu canlı yayınlanan programda oğulları Arda ve Arın babalarının doğum günü için şarkı seslendirdiler.

Arda ve Arın'ın baba şarkısı büyük beğeni topladı. Doğuş kendisi için şarkı söyleyen iki oğluna sarılarak duygulu anlar yaşarken şarkıya eşlik etmeyi de ihmal etmedi.

'BEN O BABA SICAKLIĞINI HİÇ YAŞAMADIM'

Azeri gazeteci ve sunucu Hoşkeden Hidayetkızı ile evli olan Doğuş "Baba " ismini verdiği şarkısı hakkında "Ben o baba sıcaklığını hiç yaşamadım. Şimdi Arda ve Arın adındaki ikizlerime iyi bir baba olmak için yaşıyorum. Bu şarkıyı da kendimi oğullarımın yerine koyarak; onların kalbinden, onların dilinden bana yazılmış olarak hazırladım. Kendimi çocuklarımın yerine koyarak şarkı yazdım. Umarım her zaman olduğu gibi bu şarkıda da yüreklere dokunmayı başarırım” diye açıklama yapmıştı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.