"DÜN GECE YOLDA GİDERKEN ÇOK KOMİK BİRŞEY OLDU"

"DÜN GECE YOLDA GİDERKEN ÇOK KOMİK BİRŞEY OLDU"

Usta tiyatro adamı Haldun Dormen yıllar önce ünlü bir Broadway müzikalinden uyarlayıp yönettiği ve aynı zamanda oynadığı, müzikali bu sene tekrar sahneye koymaya hazırlanıyor?

"Dün Gece Yolda Giderken Çok Komik Bir şey Oldu" ilk kez 1964 yılında 2 sezon kapalı gişe oynamış bir müzikal? Ve Haldun Dormen bu müzikali, yeni bir kadroyla tekrar provalara başlayarak sahneye koyuyor? Daisy Production ? Nurcan Karaca tarafından organizasyonu yapılan müzikalde , " Melike Öcalan, Ayşen Gruda, Nuri Gökaşan, Bilge Zobu, Engin Yüksel, Emre Basalak, Alper Düzen, Onur Turan, Barış Berker, Ethel Mulinas Araf" oynuyor. Ayşen Gruda "Dün Gece Yolda Giderken Çok Komik Bir şey Oldu" müzikalinde hayranlarına bir sürprizi olacak? Usta oyuncu bu sürpriz için bir aydır özel dersler alıyor.

23 Mart 2009 Pazartesi günü Küçüçekmece Belediyesi'nin yaptırdığı Sefaköy Kültür Merkezi'nin açılışında sahnelenmeye başlayacak müzikal daha sonra Harbiye Açıkhava tiyatrosu başta olmak üzere turneye çıkacak ve müzikalin her temsili ilk müzikalde oynayıp artık aramızda olmayan usta tiyatrocularımıza da saygı duruşu olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.