DÜNYACA ÜNLÜ GÜZELLİK ANTRENÖRÜ MARJA PUTKISTO GALATASARAY MEYDANI'NDA!

DÜNYACA ÜNLÜ GÜZELLİK ANTRENÖRÜ MARJA PUTKISTO GALATASARAY MEYDANI'NDA!

Güzellik antrenörü Marja Putkisto ile 1 Ekim Cuma günü Galatasaray Meydanı'nda gerçekleştirilemeyen organizasyon 16 Ekim'e ertelemişti.

Kendi geliştirdiği bir tür "stretching-esnetme" yöntemiyle mucizeler yaratarak, Avrupalı kadınların ilahı haline gelen ve Finlandiya'da 100 bin satan, Avrupa'nın birçok ülkesinde de büyük ilgi gören "Method Putkisto: The Body Lean and Lifted" kitabının yazarı Marja Putkisto, IMEDEEN'ın davetlisi olarak Türkiye'ye geliyor.

Marja Putkisto, 16 Ekim 2010 Cumartesi günü, Galatasaray Lisesi önünde, ünlü metodunu uygulamalı olarak gösterecek. Putkisto 1Ekim 2010 tarihinde aynı etkinliği yapmak üzere İstanbul'a gelmiş ancak yapamadan şehirden ayrılmıştı.

"Putkisto Metodu" ile milyonları peşinden sürükleyen Marja, 16 Ekim Cumartesi günü Taksim Galatasaray Lisesi'nin önünde gerçekleştireceği özel performans ile etkinliği izleyenlere, "genç kalmanın sırrı"nı öğretecek. "İlk gösterimden sonra, Türk hanımlar, bu sistemi kolaylıkla devam ettirebilecekler.

Günde 1 saat düzenli gezersiz ile 30 gün sonra alınacak sonuca kendileri bile inanamayacaklar" diyen Marja Putkisto, bu yöntemle 20 yaş kadar geçleşmenin mümkün olduğunu da müjdeliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.