DÜNYA'NIN EN BÜYÜK HİP HOP ŞAMPİYONASI "HIP HOP INTERNATIONAL TURKİYE" SEÇMELERİ BAŞLADI?

DÜNYA'NIN EN BÜYÜK HİP HOP ŞAMPİYONASI "HIP HOP INTERNATIONAL TURKİYE" SEÇMELERİ BAŞLADI?

Ülkemizi temsil edecek grup dünya Şampiyonasında 100.000 $ ödüllü kazanacak.

Amerika'da 70'li yıların başında kendini ifade biçimi olarak başlayan "HIP HOP" ülkemizde profesyonel dansçılarında tercihi oldu. "HIP HOP INERNATIONAL TÜRKİYE" elemeleri öncesi sortie'de yapılan tanıtım gecesinde kameralar önüne çıkan dans gurupları medya ,sanat dünyası ve çok sayıda davetlinin önünde muhteşem danslarıyla performanslarını sergilediler.

Temmuz ayı içerisinde yapılacak olan Türkiye elemeleri sonucunda kazanan grup ve isimler 29 TEMMUZ'da LAS VEGAS'da gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek ve 38 ülke 'den 1700 dansçı şampiyonluk için yarışacak.

Dünya'da 38 ülkenin katıldığı, içlerinde MTV, EURO SPORT ve CNBC-US gibi 170 dev kanalda yayınlanan bu yarışma ülkemizde de izlenecek.

ELEMELER

Türkiye elemeleri 10-11 Temmuz İstanbul Maslak Sheraton otelde yapılacak.

Hip Hop International, Hip Hop Dance Championships performansçıların showlarını,artistik teknik olarak hip-hop dance, sokak dansı,yerel ve ulusal olarak sergilemelerine, televizyon ve medya organlarında ulusal ve dünya şampiyonası adı altında yayınlanmasına fırsat veren uluslararası bir dans etkinliği yarışmasıdır.

"TURKEY'S BEST DANCE CREW" Las Vegas da düzenlenen Dünya Hip Hop Dans Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek!

Hip Hop International resmi lisanslı,hip-hop orjinaline saygılı event ve hip-hop koruyucu uluslararası etkinlikleri, ülkelerini temsil eden dansçıları ve dans ekipleri,Hip Hop Dance Şampiyonası,Dünya Turnuvaları,Bboy,Locking ve Popping ile TÜRKİYE'de..

HIP HOP INTERNATIONAL

Hip Hop International 2000 yılında Los Angles California'da ortaya çıktı.Hip Hop International tüm dünyada canlı etkinlik prodüksiyonları ESPN,MTV,EuroSport ve 170 ülkedeki kanallarda tv yayınları ile tanınır.

HIP HOP DANCE TANIMI

Hip Hop Dance 'ın kesinleşmiş bir tanımı yoktur.Hip Hop Dance sokak dansı disiplinini dünyadaki farklı kültürlerin yorumlaması ile tanımlanır.Hip Hop Dance'da rutin olarak görünüm,estetik,müzik,tavır ve davranış Hip Hop Dance'ı özel ve farklı hale getirir.

DÜNYA'DA İZLENME REKORLARI KIRIYOR

America's Best Dance Crew artık Turkey Best Dance Crew olarak ekranlarda yayınlanacak her yıl tüm sezon bölümleri izlenme rekorları kıran dans dünyasının en iyi yeteneklerini ortaya çıkaran ve sayısız yetenek kazandıran yarışma Türkiye ekranlarında.

HAZİRANDA TÜRKİYE ELEMELERİ

Türkiye elemeleri sonucunda kazanan grup ve isimler 29 Temmuz'da Las Vegas'da gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil ederek diğer 38 ülkenin 1700 yarışmacıları ile şampiyonluk için yarışacak.

Dünya Şampiyonasında 100.000 $ ödüllü dev şampiyonanın Türkiye elemeleri 7 ile 10 Temmuz arasında İstanbul'da yapılacak...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.