DÜNYANIN İLK GEZİCİ UFO MÜZESİ CARREFOURSA MALTEPE PARK AVM'DE!

DÜNYANIN İLK GEZİCİ UFO MÜZESİ CARREFOURSA MALTEPE PARK AVM'DE!

Evrende yalnız mıyız, değil miyiz? Dünya dışı varlıkları ispatlayacak ilk "Gezici UFO Müzesi" CarrefourSA Maltepe Park'ta gün yüzüne çıkıyor.

Türkiye'nin, dünya dışı yaşamlar konusunda bilimsel araştırmalar yapan ilk merkezi olan "Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi", dünyanın ilk "Gezici UFO Müzesi"ni hazırladı. Sirius, evrende yalnız olmadığımız gerçeğini, bilimsel araştırmalar, kanıtlarla ispat ederek ve bu evrensel konuda Türk halkını bilgilendirme görevini üstlenmiş durumda.

Bu amaçla hayata geçirilen dünyanın ilk "Gezici UFO Merkezi" 11-17 Nisan 2011 tarihleri arasında CarrefourSA Maltepe Park Alışveriş Merkezi'nde olacak. TIR içindeki müzede, 20-25 yıldır elde edilen belgeler, bilgiler, fotoğraflar, maketler ve canlandırmalar yer alacak.

Ece Türkiye Proje Yönetimi tarafından yönetilen CarrefourSA Maltepe Park AVM'de Anadolu yakasında ilk kez kamuoyu önüne çıkacak olan "Gezici UFO Müzesi", hemen ardından tüm Türkiye'yi dolaşacak. Gezici UFO Müzesi'nin önünde büyük boyutlu bir UFO ve uzaylı maketi de yer alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.