Duygu Nebioğlu… BABASINA VERYANSIN; “İNSAN GİBİ KONUŞUP, YILAN GİBİ SIÇIYORSUNUZ”

Duygu Nebioğlu… BABASINA VERYANSIN; “İNSAN GİBİ KONUŞUP, YILAN GİBİ SIÇIYORSUNUZ”

Duayen oyuncu Metin Akpınar'ın mahkeme kararı ile nüfusa aldığı kızı Duygu Nebioğlu'dan babasına şok sözler geldi. Nebioğlu babası Metin Akpınar'ın bir kızının daha olduğunu öğrendiğini söyledi… Ve bunu sosyal medyasında yaptığı bir paylaşımla ifşa etti!...

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre ünlü oyuncu Metin Akpınar hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Metin Akpınar'ın 36 yıl önce Suphiye Orancı ile yaşadığı evlilik dışı ilişkiden olan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, babasının bir kızının daha olduğunu öğrendiğini söyledi.

METİN AKPINAR HAKKINDA ŞOK İDDİA : BİR KIZI DAHA VAR 

Babası hakkında şok iddialarda bulunan Nebioğlu usta sanatçıya " İhtiyar ve Dandik " diye seslendi.

metinakpinar-duygunebioglu-dandik.jpg

Nebioğlu" Kızını öğrendim diye üzülme ihtiyar. Sen kötülüklerine odaklan, avukatlarına söyle elinden geleni ardına koymasın. Eliniz ayağınız karışmış sizin. İnsan gibi konuşuyorsunuz yılan gibi sıçıyorsunuz. Doğru bir şeyi yapmayı bilmediğiniz içinde hata yapmaya devam edeceksiniz aynen devam. Bu arada dandik sensin! Bana ulaşan ünlü ve ünsüz insanlar. Verdiğiniz bilgiler için size her gece dua ediyorum. Beraber değiştireceğiz dandik düzeni. Akıyor bilgiler bittiniz siz bittiniz. Matruşka gibisiniz açtıkça açılıyorsunuz. Vay arkadaş vay. Tülin'e selamlar. Ünlülerin gayri meşru çocuklarına notumdur. Ananız babanız meşru olabilir ama siz gayri değilsiniz. Bana ulaşın bende size korkmamayı öğretirim " dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.