Ebru Şallı... HACİZDEN HABERİM YOK!

Ebru Şallı... HACİZDEN HABERİM YOK!

Uğur Akkuş’un bir alacaklısı tarafından banka hesaplarına ve taşınmazlarına haciz koydurulduğu iddiasıyla gündeme gelen Ebru Şallı, “Benim bu olaydan haberim yok” dedi.

ALACAKLI HAREKETE GEÇTİ

Hakkında ‘dolandırıcılık’tan yakalama kararı bulunan Uğur Akkuş’un bir alacaklısının 73 bin liralık borcu için işadamının eşi Ebru Şallı’nın taşınmazları ve banka hesaplarına haciz koydurduğu, ödeme yapılınca uygulanan blokenin kaldırıldığı öne sürülmüştü. Uzun süredir Amerika’da bulunan ve geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye dönen Şallı, önceki akşam Koton markasının lansmanında konuyla ilgili soruları yanıtladı.

Ebru’dan haciz açıklaması: Haberim yok

ASILSIZ HABERLER DE ÇIKTI

Ebru Şallı, “Benim bu olaydan haberim yok. Bana gelen bir şey yok yani. Benimle ilgisi olan bir şeyse, yok zaten. Birçok asılsız haber de çıktı. Benimle ilgili herhangi bir sorun yok” dedi. Şallı, Amerika’ya temelli yerleşmediğini de açıkladı: “Amerika’daydım uzun süredir. İş için geldim Türkiye’ye. Tekrar gidip gelirim ama temelli gitmeyeceğim Amerika’ya. Los Angeles’ta biraz işlerle zamanımızı geçirdik. Orada çalışma iznim yeni çıktı, onları hallediyordum.” 

Kaynak:Hürriyet.com.tr / Sayid Durmaz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.