Ebru Yaşar... "ÇİFTE KUTLAMA"

Ebru Yaşar... "ÇİFTE KUTLAMA"

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, bayram konserlerine dolu dizgin devam ediyor. Bayramın ikinci günü Batum'da sahne alan Yaşar, üçüncü gününde Vogue Hotel'deydi.

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yaşar, "Bayramı ve Babalar Günü'nü nasıl kutladınız?" sorusuna, "Çok güzel geçti. Çifte kutlama oldu. Çocuklar babaları için pasta hazırladı. Çok keyifli bir kutlama oldu." diyerek yanıt verdi. 

"ANI YAŞAMAYA ÇALIŞIYORUM"

"SEVDİĞİM İŞİ YAPIYORUM"

Her bayramda olduğu gibi bu bayramın da yoğun geçtiği kendisine hatırlatılan Yaşar, "Sevenlerimizle buluşmak çok güzel. Kendimi onlara ait hissediyorum ama ailemle olmayı da seviyorum. Hayatın neleri getirip götüreceğini bilmiyoruz. Ben sadece anı yaşamaya çalışıyorum. Sevdiğim işi yapıyorum." dedi. 

"BÜYÜK MUTLULUK"

Son olarak geçtiğimiz ay çıkan albümünü başarısını değerlendiren Yaşar, "Bir şarkıcı için bundan daha büyük bir mutluluk olamaz. Genç arkadaşlarımla yaptığım iş birlikleri yerini buluyor. İlgi gösteren herkese çok teşekkür ederim.

Bu albümün dışında 3 çok güzel şarkı daha var. Onları da yavaş yavaş değerlendireceğiz." dedi. Başarılı sanatçı bayramın dördüncü gününde Alaçatı'da sevenleriyle buluştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.