Ece Erken…  "EŞİMİN EN SAMİMİ ARKADAŞIYDI. GERÇİ CENAZEDE YOKTU AMA!"

Ece Erken… "EŞİMİN EN SAMİMİ ARKADAŞIYDI. GERÇİ CENAZEDE YOKTU AMA!"

Ece Erken CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını açıklayan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun ölen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile çok samimi arkadaş olduklarını söylediği.

 Erken " Eşimin en samimi arkadaşıydı. Gerçi cenazede yoktu ama " dedi. Erken ayrıca adaylığını açıklayan Kerimoğlu için " Bakırköy güzelleşti!" diyerek imalı yorumda bulundu.

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre ünlü sunucu Ece Erken, Cumhuriyet Halk Partisinden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Bülent Kerimoğlu'nu vefasızlık ile suçladı.

Ünlü sunucu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun ölen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile çok yakın arkadaş olduklarını ama Başkanın cenazesine bile gelmediğini söyledi. Erken " Eşimin en samimi arkadaşıydı. Gerçi cenazede yoktu ama " dedi.

screenshot-20231204-0904072.jpg

BAKIRKÖY GÜZELLEŞTİ!

Ünlü sunucu ayrıca Ekrem İmamoğlu'na rakip olan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu için " Bakırköy güzelleşti!" diyerek imalı yorumda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.