EFSANE GRUP WHISKY'DEN UNUTULMAYACAK BİR BEST OF!

EFSANE GRUP WHISKY'DEN UNUTULMAYACAK BİR BEST OF!

Türkiye'nin ilk Türkçe sözlü rock albümünü yayımlayan Whisky, uzun bir aradan sonra, "Best Of Whisky" isimli albümüyle müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

1979 yılında kurulan, 1984 yılında Türkiye'nin ilk Türkçe sözlü rock albümünü yayımlayan Whisky, uzun bir aradan sonra, "Best Of Whisky" isimli albümüyle müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Grup elemanlarının kamuoyu araştırmalarıyla oluşturdukları "Best Of Whisky", "Yalnız Seninle", "Mavi", "Cumartesi", "Köşe Başı Dramı", "Ayna", "Sen Bana Baharla Geldin", "Yak Bizi", "Babaanne", "Çılgınlık Zamanı", "Dünya" ve bir dönem dillere pelesenk olan "Binnaz" adlı eserlerden oluştu. Titizlikle seçilen bu parcalar "Babaanne", "Ateş Suyu", "Güneşin Tahtı" ve "Dünya'nın Kapısı" adlı geçmiş albümlerden seçilip, yeniden çalınıp seslendirilerek düzenlendi.

1993 yılında, grubun kurucusu Kamil Özaydın'ı kaybeden, bu kayıpla adeta beynini kaybeden, Türk rock dünyasının önemli kilometre taşlarından biri olan Whisky, vokal ve gitarda Şef Serdar Çokuluslu, davulda Aydın Şeref, bas gitarda Volkan Konya, tuşlu çalgılarda Eser Taşkıran ve solo gitarda Taner Keleş'den oluşuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.