EGE`NİN LEZZETLERİ ANADOLU YAKASI`NDA!

EGE`NİN LEZZETLERİ ANADOLU YAKASI`NDA!

Çeşme Dalyan Balıkçısı yeni konsepti,yenilenen yüzü ile misafirlerini karşıladı.

Açıldığı 2007 yılından bu yana Çeşme?nin ve Ege?nin ünlü lezzetlerini İstanbul Ataşehir'de balık severlere müşteri memnuniyeti ve üstün hizmet anlayışı ilkesi ile sunan Ataşehir'in ilk restaurantı Çeşme Dalyan Balıkçısı 2013'ün son aylarında, Cafe Palas Erenköy'ün de yatırımcısı olan Donat Şirketler Grubu ortakları Fevzi Donat ve Faruk Donat tarafından devir alındı.

4000 m2 alan üzerine kurulu 4 katlı binanın en üst katında yer alan Çeşme Dalyan Balıkçısının giriş katında da 2014 Ocak ayının sonunda Erenköy'lülerin 5 yıldır müdavimleri olmaktan büyük keyif aldıkları Cafe Palas Ataşehir hizmete girecek.

Konsept ve menüsü Donat Grubun yiyecek içecek sektöründeki danışmanı ünlü şef Tolga Atalay tarafından üstlenilen Çeşme Dalyan Balıkçısında mezeler girişte tezgahtan tarafınızdan seçiliyor, beğendiğiniz balıklar ise kilo ile tartıldıktan sonra servis ediliyor.

İstanbul'un yükselen değeri Ataşehir'in merkezindeki muhteşem lokasyonu, 200 kişilik oturma düzenli kapasitesi, şık ve modern dekorasyonu üstü otomatik açılabilen tavanı, deneyimli profesyonel ekibinin özveri ve titizlikle hazırladığı meze ve balıkları ile Çeşme Dalyan Balıkçısı Ataşehir'lilerin vazgeçilmez mekanı olmaya devam edecek.

Öğle ve akşam yemeklerinin yanı sıra, iş yemekleri,özel davetler, organizasyonlar için, Çeşme ve Ege'nin en güzel mezeleri, deniz ürünleri ve balık çeşitleri Tolga Atalay'ın özel tarifleriyle hazırlanan menü de misafirleriyle buluşturmaktadır.

Fevzi Donat, Faruk Donat ve Tolga Atalay'ın ev sahipliği yaptığı Çeşme Dalyan Balıkçısı'nın açılış davetine çok sayıda ünlü misafir katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.