`Elidor Miss Turkey 2014`... FİNALİSTLER, BOĞAZIN İNCİSİ PORTAXE`DE BULUŞTU!...

`Elidor Miss Turkey 2014`... FİNALİSTLER, BOĞAZIN İNCİSİ PORTAXE`DE BULUŞTU!...

15 Mayıs Perşembe akşamı Star TV`de ekrana gelecek Elidor Miss Turkey 2014`ün 20 finalisti önceki akşam boğazın incisi Portaxe`de jüri üyeleriyle ilk kez bir araya geldi

15 Mayıs Perşembe akşamı Star TV'de ekrana gelecek yarışma öncesi 20 finalist genç kız, Tülin Şahin, Hıncal Uluç, Can Sandıkçıoğlu'nun da aralarında bulunduğu jüri üyeleriyle ilk kez bir araya geldi.

İstanbul Boğazı'nın gözde mekanı Portaxe'te gerçekleşen tanışma davetinde, finalistler jüri üyeleri ile buluşmanın heyecanını yaşadı.

Jüri üyeleri, Elidor Miss Turkey 2014'ün 20 finalisti ile tek tek tanışarak, güzeller hakkında bilgi aldılar ve objektiflere birlikte poz verdiler. Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede, yarışmanın sunucularından biri olan Kadir Doğulu da vardı.

"Final gecesi bizim için çok zor olacak"...

Jüri üyesi Tülin Şahin, Portaxe'teki tanışma toplantısında finalistlerle sohbet ederek basın mensuplarına final gecesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şahin, binlerce genç kız arasından önce 75 kişi seçtiklerini daha sonra, 20 kişiye düşürdüklerini anlatarak, "Hepsini tek tek seçtim. Seçim aşaması bizim için oldukça zordu. Hepsi birbirinden güzel ve donanımlı adaylar bizi çok zorladı. Final gecesi de aynı şekilde çok zor olacak, açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum" dedi.

15 Mayıs Perşembe akşamı saat 21.00'den itibaren Star TV ekranlarında canlı yayınlanacak olan yarışmanın jüri üyeleri arasında, Ahu Yağtu, Selen Soyder, Nebahat Çehre, Yıldırım Mayruk, Jamal Hammadi ve Nuri Soysal da bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.