Emrah… ESKİ EŞİNDEN ŞARKI SÜRPRİZİ!

Emrah… ESKİ EŞİNDEN ŞARKI SÜRPRİZİ!

"Götür Beni Gittiğin Yere", "Unutabilsem" ve "Belalım Benim" gibi şarkılara imza atan ünlü sanatçı Emrah, kariyerindeki 40. yılını bir saygı albümüyle kutlamaya hazırlanırken, bir destekte eski eşi Sibel Kirer'den geldi. Eski eşi Emrah için stüdyoya giren Sibel Kirer ünlü şarkıcı için "Seni Seviyorum" şarkısını seslendirdi.

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre 53 yaşındaki sanatçı, müzikteki 40. yılını bir saygı albümüyle kutlamaya hazırlanırken  eski eşi Sibel Kirer'de stüdyoya girdi.

Albümünün önemli şarkılarından olan ünlü "Seni Seviyorum"u boşandığı eşi Sibel Kirer okudu. Şarkı için eski eşine teşekkür eden Emrah'a Kirer'de kalp emojili cevap vermeyi ihmal etmedi. Emrah'ın 40. yıl proje albümünde yer alan "Seni Seviyorum" Sibel Kirer yorumuyla tüm dijital platformlarda yerini aldı. İkili geçtimiz yıllarda Bodrum Aile Mahkemesi'nde boşanmış, çiftin, Eleysa ve Elyesa isimli iki çocuğunun velayetini mahkeme anneye vermişti. 

Müziğe "Küçük Emrah" adıyla başlayan sanatçı ilk albümü "Ağam Ağam"ı 1983 yılında yayınladı. 1985 yılında çıkan "Gülom" albümü sonrası "Zavallılar" filminde rol alan Emrah, büyük bir başarı yakaladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.