EN SEKSİ DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ!

EN SEKSİ DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ!

Skandal kız Zahia, "Ribery'nin doğum günü hediyesiydim" dedi.

Franck Ribery (27), Sydney Govou (30) ve Karim Benzema (22) gibi Fransız milli takımının üç as futbolcusuyla 'para karşılığı beraber olduğunu' polis sorgusunda kabul eden 18 yaşındaki Cezayirli Zahia Dahar, Fransa'nın 850 bin tirajlı haftalık magazin dergisi Paris Match'a kapak oldu. Paris Match Zahia'nın 16 yaşından bu yana Paris ve Cote D'Azur gece hayatının tanıdık simaları arasında yerini aldığını aylık gelirinin 20 bin euro'nun üzerinde olduğunu yazdı.

Kendisini pazarlayan herhangi bir muhabbet tellalı olmadığını söyleyen Zahia, 'fahişe değilim, escort kızım' diyor. Dergi, Zahia'nın hem polise hem medyaya "lüzumundan fazla konuştuğu" gerekçesiyle Franck Ribery'nin çevresinden gelen baskılara maruz kaldığını ileri sürdü. Skandal, 12 Nisan'da Champs Elysee'deki 'Zaman Cafe' adlı gece kulübü ve Zahia'nin evindeki polis baskınıyla ortaya çıkmıştı.

"Yaş gününde Münih'e getirtti"

Zahia, polis sorgusunda bildiklerini anlatmazsa Fransız vatandaşlığından atılmakla tehdit edildiğini anlattı. "Korkudan bildiğim her şeyi söyledim" diyen Zahia, polise verdiği ifadeden söz etti: "Telefonlar dinlenmiş. Futbolcuların isimleri geçiyordu. Bildikleri şeyleri daha fazla ayrıntı vererek teyit ettim. Polisler kendileri için en önemli şeyin ilişki sırasında 18 yaşımı doldurmamam olduğunu bana anlattılar. Bunu hiç düşünmemiştim." Franck Ribery'nin kendisiyle iki kez birlikte olduğunu birincisinde yaşının 18'den küçük olduğunu, ünlü futbolcunun ise doğum günü olduğunu anlatan Zahia, "Beni Münih'e getirtti. Uçak paramı o verdi. Ama ödemeyi kimin yaptığını bilmiyorum. Bu yüzden o zamanki yaşımı bilip bilmediğinden haberim yok. Ona yaşımı söylemiş değilim. Aralık 2009'da bir daha Paris'te buluştuk. Ama bu kez parayı ödetmede zorluk çektim. Bana pek de kibar davranmadı. Ben işimi yaptım. Meşhur olması beni ilgilendirmiyor" dedi.

16 yaşında bu sayede para kazanmaya karar verdiğini belirten Zahia, Paris Match'a demecinde: "Polis meşhur olsun olmasın değişik kimselerle para karşılığı ilişki kurduğumu zaten biliyordu. Fahişe olduğum yazıldı. Bu doğru değil. Bir kadın pazarlama ağına mensup olmadığım gibi kazandığımı erkeğe veriyor da değilim. İstediğimi yaparım. Kimse beni buna zorlamadı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.