ENGELLİLERE HEDİYE DEĞİL, SEVGİ VERDİLER!

ENGELLİLERE HEDİYE DEĞİL, SEVGİ VERDİLER!

Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrencilerinin kurduğu Kişisel Gelişim ve Girişimcilik Kulübü'nün düzenlemiş oldukları Engelliler Haftası Etkinliğinde samimiyet konuştu.

Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrencilerinin kurduğu Kişisel Gelişim ve Girişimcilik Kulübü üyesi'nin Sakarya Üniversitesi öğrencisi Hasret Tosun'u da organizatör olarak aralarına alarak düzenlemiş oldukları Engelliler Haftası Etkinliğinde samimiyet konuştu?

YTÜ | Kişisel Gelişim ve Girişimcilik Kulübü'nün başlattığı "Okumana Engel Var Mı?" sosyal sorumluluk projesinin devamı niteliğinde, dünya engelliler haftasında, engelli sorunlarına vurgu yapmak, onlara destek olmak ve sosyal farkındalığı biraz olsun artırmak amacıyla YTÜ - Oditoryumda geniş katılımlı bir eğlence düzenlendi.

Metin Sabancı SHCEK öğrencilerinin ürünlerinin sergilendiği bir sergi de gün boyu Oditoryum Sergi Salonu'nda gezildi.

Sergi sonrası 20.00'da Oditoryum'da başlayan konserin sunuculuğunu kulüp üyesi öğrenciler üstlenirken. Barış Manço'nun Mançoloji Albümünün'de aranjörü olan sevilen müzisyen Eser Taşkıran'ın piyano resitali ile başlayan gecede, Murat Evgin, Selin-Kamuran Sağol ve Grup Köpüklü Kahve'nin seslendirdikleri şarkılar ile eğlenen Engelliler ve öğrenciler Gökhan Karaduman'ın yorumladığı şiirler ile duygulu anlar yaşarken Manço Animasyon Ekibi'nin birebir Barış Manço ve Kurtalan Ekspres tiplemesi ilgi ile izlendi. Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı kopil karakteri ile tanıdığımız oyuncu Serhan Arslan da katılanlar arasında yerini aldı, Futbolcu Hasan Şaş ise söz verdiği halde sağlık sorunları sebebi ile geceye katılamadı.

Protokol'e yer verilmeyen organizasyonda engelliler, öğrenciler ve sanatçılar iç içe samimi bir gece yaşandı.

Organizasyon yürütücülüğünü YTÜ | Kişisel Gelişim ve Girişimcilik Kulübü yaparken, organizatörlüğü Hasret Tosun, sanatçı desteğini ise Gökhan Karaduman'ın başkanı olduğu Genç Sanatçılar ve Sanatseverler Derneği sağladı. FREŞA ise düzenlenen kokteyl'e içecek desteği sağladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.