EŞEK'E YILIN EN İYİ OYUNCU ÖDÜLÜ!

EŞEK'E YILIN EN İYİ OYUNCU ÖDÜLÜ!

Abdullah Şahin Halk Tiyatrosu tarafından Antalya'da sahneye konulan `Eşeklik Bizde Kalsın' oyununun oyuncusu `Dik Kulak Kadir'e' `Yılın Tiyatro Sanatçısı Ödülü' verildi.

Abdullah Şahin Halk Tiyatrosu tarafından Antalya'da sahneye konulan ve başlıca rollerde eşek, tavuk, köpek ve papağanın yer aldığı 'Eşeklik Bizde Kalsın' oyununun başrol oyuncusu 'Dik Kulak Kadir'e' İncekum Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde 'Yılın Tiyatro Sanatçısı Ödülü' verildi.

Sümer Tilmaç ile birlikte oynadığı Eşeklik Bizde Kalsın oyununun başrol oyuncularından 'Dik Kulak Kadir'e' ödül verilmesiyle ilgili konuşan Abdullah Şahin; 'Bu bir ekip işidir. Antalya Altın Portakalı'yla ünlüydü şimdi artık Altın Semer yarışmasıyla da ünlenecek! Altın Portakal'da yıllarca ödül alamayan Nurgül Yeşilçay aklıma geldi şimdi ve artık Altın Portakal'daki genç oyuncuların yerine belli oldu ki biz de Altın Semer ile yeni genç hayvanlar yetiştireceğiz sektöre. Çok mutlu olduk ' diye esprili bir konuşma yaptı.

BELEDİYE BAŞKANI DİK KULAK KADİR'E ÖDÜL VERDİ!

İncekum Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen tiyatro şöleninde bu yıl bir ilk yaşandı. Antalya İncekum Belediye Başkanı Fahri Baysal ve meclis üyeleri, "Eşeklik Bizde Kalsın" oyununun başrol oyuncularından Eşek 'Dik Kulak Kadir'i, 'Yılın tiyatro sanatçısı' seçerek boynuna çiçeklerden yapılmış madalya taktılar. Başkan Baysal; Abdullah Şahin, Sümer Tilmaç ve ekibine çiçek vererek teşekkür etti.

Tiyatroyu izlemek için belde stadyumuna gelen vatandaşlar tribünleri hınca hınç doldurdular. Başrol oyuncularından Sümer Tilmaç, oyun gereği yaptığı esprilerle seyircileri gülmekten kırdı geçirdi. Oyunda insanoğlu birbirini yok ederken, hayvanların insanoğlu için içgüdüsel olarak yaptığı eylemlere dikkat çekildi.

Oyunun finalinde günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yapan Fahri Baysal, "Değerli oyuncu arkadaşlara İncekum halkına tiyatro ziyafeti çektikleri için teşekkür ederim. İnşallah seneye de burada bir başka komedi oyununda buluşacağız. Bizleri günün stresinden uzaklaştıran, güldürürken düşündüren Abdullah Şahin Halk Tiyatrosu ekibine teşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.