ESENLERİN GENÇLERİ SİNEMA KONFERANSINDA BULUŞTU!

ESENLERİN GENÇLERİ SİNEMA KONFERANSINDA BULUŞTU!

Esenler Belediyesi ve Esenler Etüd Proje Müdürlüğü tarafından `Hayatının Filmini Çek Projesi` kapsamında sinema paneli düzenlendi.

Esenler Belediyesi ve Esenler Etüd Proje Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Hayatının Filmini çek Projesi kapsamında düzenlenen sinema paneli Etüd Proje Müdürü Yakup Yeşiltaş ve çok sayıda seçkin davetli büyük ilgi gösterdi.

Belediye Konferans Salonunu hınca hınç dolduran ve panele konuşmacı olarak katılan ünlü senarist Gökhan Yorgancıoğlu, kendisini soru yağmuruna tutan öğrencilerin tüm sorularını titizlikle cevapladı.

Panel sonrası duygusal bir konuşma yapan Yorgancıoğlu," Sayın başkanımız M. Tevik Göksu bey çok önemli işlere imza atmaya devam ediyor. Gençleri sinemayla buluşturması ve onları kültür ve sanata yönlendirmesi çok önemli bir proje. Bugün burada sizinle birlikte olmaktan son derece mutluyum.

Çekmiş olduğunuz iki kısa filmi izledim ve çok beğendim bugün ben de sizlerle sinema ve senaryo dalında sizlerin bilmediği bazı püf noktalarını anlattım. Esenler 'den çok önemli senaristler ve oyuncular pek yakında Türk sinemasında boy gösterecektir.

Bunu sizlerin gözlerinden okuyorum. İyi ki gelmişim ve sizinle güzel bir gün geçirmekten son derece mutluyum. Hepinize başarılar dilerim" diye konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.