ESTE WORLD AKUT İÇİN `SIRA SİZDE' DEDİ

ESTE WORLD AKUT İÇİN `SIRA SİZDE' DEDİ

Sağlık ve güzelliğin Türkiye'deki güvenilir adresi Este World, Altunizade Şubesi'nin 1. kuruluş yıldönümünde anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine ev sahipliği yaptı.

Sağlık ve güzelliğin Türkiye'deki güvenilir adresi Este World, Altunizade Şubesi'nin 1. kuruluş yıldönümünde anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine ev sahipliği yaptı. Proje kapsamında AKUT yararına 'Sıra Sizde Sergisini' düzenleyen Este World, serginin açılışını 5 Haziran'da düzenlediği kokteylde gerçekleştirdi. Proje, Türkiye'nin afet ve acil durum konularında en deneyimli sivil toplum kuruluşu olan AKUT'u desteklemenin yanı sıra toplumsal bilinci pekiştirmeyi de hedefliyor. Este World Altunizade Şubesi'nde 15 gün sürecek 'Sıra Sizde Sergisi' çerçevesinde Türkiye'nin ünlü isimlerinin özel eşyaları ve yine bu isimler tarafından proje için üretilen objeler satışa sunuldu.

'Sıra Sizde Sergisi'ne katkıda bulunan ünlüler arasında; Perihan Savaş, Ahmet Selçuk İlkan, Ayla Algan, Ferdi Tayfur, Cüneyt Arkın, Kayahan, Edip Akbayram, Nükhet Duru, Yaşar Alptekin, Tanju Çolak, Açelya Akkoyun, Güler Kazmacı, Özlem Tekin, Soner Arıca, Oktay Usta, Seçkin Piriler, Demet Akalın, Uğurkan Erez, Reyhan Karaca, Hüseyin Turan, Şahin Özer, Niran Ünsal, Okan Karacan, Ceyhun Yılmaz, Yılmaz Morgül gibi isimler bulunuyor.

Gönüllülük ve karşılıksız yardımseverlik ilkeleriyle 12 yıldır aralıksız çalışmalarını yürüten AKUT (Arama Kurtarma Derneği) sadece arama kurtarma konularında değil aynı zamanda sosyal fayda yaratabileceği pek çok projede de yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.