Face to Tint's of Nature? SAĞLIKLI VE BAKIMLI SAÇLAR TAÇLANDIRILDI!

Face to Tint's of Nature? SAĞLIKLI VE BAKIMLI SAÇLAR TAÇLANDIRILDI!

Doğatek Kozmetik'in organik içerikli saç boyası,''Tints of Nature''için düzenlendiği `'Face to Tints of Nature''saç güzeli yarışmasının finali, dün akşam Baltalimanı Portaxe'de gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu aynı zamanda Doğatek Marka Müdürü Banu Sağnak'ın yaptığı gecede adaylar jürinin karşısına Address Hair Style ekibinin saç tasarımı ve Yasin Soy'un gerçekleştirdiği çok özel bir şovla çıktılar.

Türkiye'de ilk defa Doğatek Kozmetik'in düzenlediği''Saç Güzeli'' yarışmasının finalistlerine, Bayan Tints of Nature''lar markanın yüzü olmanın yanı sıra, Paris seyahati ve bir yıl ücretsiz saç bakımı kazandılar.

''Portaxe Güzeli''seçilen 4.finalist ise güneyde mükemmel bir yaz tatili hediyesi kazandı.

Ünlü isimlerden oluşan jüri, finale kalmayı hak eden 8 kişi arasından en bakımlı ve sağlıklı saçlara sahip 3 kişiyi belirledi. Hınçal Uluç, Pınar Aylin, Suat Ateşdağlı, Sadık Karan, Emel Yalçın, Modacı Özgür Masur, Plastik Cerrah ve Estetik Uzmanı Nazım Durak, işletmeci Lütfü Sapmaz, Dermatoloji konusunda dünyaca ünlü Dr Erçin Özüntürk, İpek Palas Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Gülfem Yaşar Özberk, Adres Kuaför Özkan Dil, İmaj Danışmanı Önder Tiryaki, Adem Terzi Barbers Club ve Doğatek Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kaya'dan oluşan jüri, noter huzurunda 'Face to Tints of Nature 2010'' güzelini seçti.

işte ''Face to Tints of Nature 2010''un ilk 3'ü

1.Hümeyra Aydoğdu

2.Aslı Tamtürk

3.Öznur Mezgil

Ödül töreni ardından gece, DJ Suat Ateşdağlı'nın performansıyla devam eden keyifli bir parti ile noktalandı?

Yarışmanın çok özel konukları da vardı; gecenin organizasyonunu da gerçekleştiren CPR İletişimin Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Akar, ünlü modacılar Seval Birinci ve Emre Ertürk, sosyete ve sanatçı dişçisi olarak bilinen Erol Şeref, sosyetik güzel Sinem Bayer ve Magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur ile reklam Koordinatörü Esin Sabur'da ilk göze çarpan isimlerdi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.