FACEBOOK'DA BİR İLK? TİYATRO PROMOSYONU!..

FACEBOOK'DA BİR İLK? TİYATRO PROMOSYONU!..

Nokta Tiyatrosu "Namussuzum ki Namusluyum" adlı oyunuyla sezona damgasını vururken, son günlerin popüler sitesi Facebook'ta tiyatro grubuna üye olan herkese % 20 indirim yapmaya başladı?

Nokta Tiyatrosu, son günlerde bir akım haline gelen Facebook'ta , yitirdiğimiz sanatsal değerleri kazandırmak adına, tiyatroseverleri bir araya topladı. .Facebook'da oluşturduğu "tiyatroseverler" grubuna üye olan herkese bir ilki yaşattı ve bu gruptaki üyelerine % 20 özel indirim yaparak sanata teşvik için bir promosyon başlattı...

Sahnelendiği ilk günden bu yana tiyatroseverlerin yoğun ilgisiyle perdelerini açan "Namussuzum ki Namusluyum" oyunun yönetmenliğini Sümer Tilmaç yaptı. Yılların usta oyuncusu, ilk kez denediği yönetmenlik de yeteneğini de gözler önüne koyarak, izleyenlerin olumlu tepkilerini aldı. Entrika, Aşk ve Komedi gibi olayların geliştiği oyunda, her türlü duygu yaşanmakta.Güldürürken düşündüren, sosyal yaşamdan kesitlerin yer aldığı oyunda, Abdullah Şahin ve Oylum Şahin'de ilk kez baba-kız rolünde oynadılar.

Yılların eskitemediği tiyatro sanatçısı Abdullah Şahin, 25 yıldır her türlü zorluğa rağmen ayakta tuttuğu Nokta Tiyatrosunu, Halk Tiyatrosu haline getirmenin mutluluğunu yaşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.