Fazıl Say… ÖZGÜR ÖZEL'E ŞARKI ELEŞTİRİSİ!

Fazıl Say… ÖZGÜR ÖZEL'E ŞARKI ELEŞTİRİSİ!

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'dan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e şarkı eleştirisi geldi. Geçtiğimiz günlerde en çok dinlediği 15 şarkıyı paylaşan Özel'i eleştiren Say "Biraz arabesk, pop, popüler kültür… Eee haklı adam, oy potansiyeli malum; “her kesime bir şarkı” listesi oluşmuş. Amma velakin;15. Sıradaki şarkı dikkatimi çekti. “Berlin Filarmoni Orkestrası” ...

DurakMedya'da yer alan habere göre ünlü piyanist Fazıl Say'dan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in dinlediği şarkıları radarına aldı . CHP Genel Başkanı Özgür Özel, en çok dinlediği 15 şarkıyı inceleyen Say eleştirilerini bir bir sıraladı. 

Özgür Özel'in müzik sevki hakkında yorum da yapan ünlü piyanist "CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in en sevdiği 15 şarkıyı paylaştığı listeyi gördüm. Bir anlık “bilinçsel düşüş” yaşadım.

"EEE HAKLI ADAM, OY POTANSİYELİ MALUM; HER KESİME BİR ŞARKI!"

Biraz arabesk, pop, popüler kültür!...Eee haklı adam, oy potansiyeli malum; “her kesime bir şarkı” listesi oluşmuş. Amma velakin;15. Sıradaki şarkı dikkatimi çekti. “Berlin Filarmoni Orkestrası” !!! Ya kardeşim, Berlin Filarmoni bir orkestranın adıdır. Bir şarkı ya da eserin değil. Neyi dinliyorsun? Berlin Filarmoni Orkestrasından Beethoven 7. Senfoni mi ? Hangi şef? Nedir? Ne bu? Açıkla.” 

Özgür Özel’in asıl mesleği olan eczacılıka da atıfta bulunan Say; “Yani Annem eczacı. Tüm eczacılar bunu bilir, tüm eczacı çocukları da eczacı kalfasıdır. Eczacılar kültürlüdür, böyle laf olmaz. Bir de; “Yiğidim aslanım” şarkısı, Özgür beyin listesinde; müzik (yani besteci) THEODORAKİS olarak düzeltilmiş, son yıllarda, ben de bilmiyordum, biraz şaşırdım açıkçası bu gelişmeye, hatta baya şaşırdım, yayınevleri, telif kurumları, böyle bildirmişler. O isimli şarkının yanına o ilave lazımmış, CHP'yi biz de bu konuda uyaralım" diyerek eleştirilerini sıraladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.