Ferhat Tunç… TANINMAMAK İÇİN KILIK DEĞİŞTİRDİ AMA GENE DE SINIRDAN GERİ ÇEVİRDİLER…

Ferhat Tunç… TANINMAMAK İÇİN KILIK DEĞİŞTİRDİ AMA GENE DE SINIRDAN GERİ ÇEVİRDİLER…

Türkiye giriş yasağı bulunan ünlü şarkıcı Ferhat Tunç İpsala Sınır Kapısından geri çevrildi. Tanınmamak için şapka ve gözlük takan şarkıcı başından geçenleri anlatan Tunç "Garip bir duygu, yaz tatili için ülkeye dönen yüzlerce araçtan birinde ben de vardım" dedi.

DurakMedya'da yer alan habere göre Türkiye'de hakkındaki davalar yüzünden ülkeye girişi yasaklanan şarkıcı Ferhat Tunç'un sınır kapısından geri çevrildiği öğrenildi.

Yasağı olmasına rağmen Türkiye'ye giriş yapmak için şansını deneyen Tunç'un girişimi başarısız oldu. Gümrük görevlileri Türkiye'ye girişi yasak olan şarkıcıyı tanıyıp bu isteğini geri çevirerek kapıdan geri yolladılar.

Türkiye özlemi çektiğini söyleyen Tunç "Garip bir duygu, yaz tatili için ülkeye dönen yüzlerce araçtan birinde ben de vardım. Yıllar sonra yeniden ülkeye dönme duygusu içinde bir yolculuktu benimki. Bunun olamayacağını ve sınırdan geri döneceğimi aklıma getirmemeye çalışıyordum. Aklına getirmesen de duygular baskın oluyor böyle zamanlarda. İpsala sınırında içlere kadar girmek tam bir çılgınlıktı. Bir kafeye girdim. Tanınmamak için şapka ve güneş gözlüğümü takıp sırtımı sınıra dönerek 2 saat boyunca oturdum. Masamda yakılmak üzere duran sigara için bir genç çakmağını uzattı. Teşekkür edip nereli olduğunu sordum. Diyarbakır Erganiliydi. Çakmağını geri uzattığımda, "hayır, Feerhat Bey, sizde kalsın" dedi ve otobüse doğru yol aldı " diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.