Feridun Düzağaç…KIZI İNGİLTERE'NİN EN KÖKLÜ OKULUNDAN MEZUN OLDU!

Feridun Düzağaç…KIZI İNGİLTERE'NİN EN KÖKLÜ OKULUNDAN MEZUN OLDU!

Feridun Düzağaç'ın gurur günü. Ünlü ismin İngiltere'nin başkenti Londra’da mimarlık eğitimi alan kızı Tuya Naz Düzağaç mezun oldu. Kızıyla gurur duyan ünlü şarkıcı "Anlatmak çok zor. Tutunduğum dalım,yaşama sevincimsin. Tek başına çok büyük bir şey başardın. Asla küçümseme canım kızım " diyerek sevincini paylaştı.

DurakMedya'da yer alan habere göre Türk rock müziğinin kilometre taşlarından  Feridun Düzağaç’ın kızı Tuya Naz Düzağaç İngiltere'nin başkenti Londra’da mimarlık eğitimini başarıyla tamamladı.

Zorlu geçen eğitim hayatını dereceyle tamamlayan ünlü şarkıcının kızı mezun oldu.

Kızının başarısı ile gurur duyduğunu söyleyen Feridun Düzağaç "Anlatmak çok zor. Tutunduğum dalım, yaşama sevincimsin. Tek başına çok büyük bir şey başardın. Asla küçümseme canım kızım " dedi.

Aralarında Filiz Akın, Bora Duran, Mehmet Esen, Itır Esen, Kaan Çakır , Gülten Kaya Hayaloğlu ve Deniz Erdoğan gibi bir çok ünlü isim yorum yaparak kutlama mesajı yolladılar.

 

KRALİÇENİN ADI KONMUŞ  

 

Tuya Naz Düzağaç'ın ismini annesi Sevgi Güryay, gebelik aylarında okuduğu bir kitapta adı geçen kraliçenin adında görür ve çok beğenerek bu ismi koyduğu öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.