FİLİZ AKIN'DAN "ANADOL"A BÜYÜK DESTEK?

FİLİZ AKIN'DAN "ANADOL"A BÜYÜK DESTEK?

Pekin-Paris Klasik Otomobil Rallisi'ne katılacak olan ilk Türk otomobili Anadol, Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen tanıtım gününde ünlü akınına uğradı.

Esma Sultan Yalısı'nda birbirinden ünlü markaların Toplum Gönüllüleri için bir araya geldiği TOG BAZAR Kermesi'nde görücüye çıkan "Peking to Paris 2010"a katılacak olan ilk Türk otomobili Anadol, yoğun ilgi gördü.

Ünlülerden Peking to Paris Takımına Övgü

Pekin'den Paris'e zorlu bir yolculuğa hazırlanan Anadol, özellikle Türk sinemasının yıldızlarından Filiz Akın ve "Yüzüklerin Efendisi" olarak bilinen tasarımcı Sevan Bıçakçı'nın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Filiz Akın, sosyal sorumluluk projesi kapsamında böyle uzun ve yorucu bir yolun sonunda 250 öğrenciye 4'er senelik burs imkanı sunacakları için Ahmet Şefik Öngün ve Erdal Tokcan'ı tebrik etti ve yarışmada başarılar diledi. Yüzük tasarımlarıyla adından sıkça söz ettiren sanatçı Sevan Bıçakçı da, "Eğitim, uzun ve zor bir yolculuktur, ama sonunda elde edilecek kazanca değer. Sizlerin yolculuğunun da tüm öğrencilere mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.

Çin'in başkenti Pekin'den başlayıp Fransa'nın başkenti Paris'te tamamlanacak olan uluslararası klasik otomobil ve dayanıklılık yarışı "Peking to Paris 2010"a ilk defa bir Türk takımı katılıyor. Türkiye'den de geçecek ve 36 gün sürecek olan zorlu yarışta Türkiye'yi, Ahmet Şefik Öngün ve Erdal Tokcan ikilisi, Türk otomotiv sanayisinin öncüsü olan ve OTOSAN'ın 1967'de ürettiği Anadol A1 ile temsil edecek.

Binlerce kilometrelik bu yolculuk sayesinde Türk otomobili Anadol, aynı zamanda başarılı ve ihtiyaç sahibi olan 17-25 yaş arası üniversite öğrencisi gençlerin de öğrenimleri boyunca burs ile desteklenmesini sağlayacak. Proje kapsamında geliştirilen kurumsal sponsorluklar ve bireysel bağışlardan sağlanacak gelirlerle birlikte 250 üniversiteli gence burs verilmesi hedefleniyor."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.