Foods Digitale…  “NE YERSEN O’SUN” MOTTOSU İLE YAYIN HAYATINA MERHABA DEDİ

Foods Digitale… “NE YERSEN O’SUN” MOTTOSU İLE YAYIN HAYATINA MERHABA DEDİ

Cemiyet, iş ve magazin dünyasıyla ilgili uzun yıllardır kaleme aldığı yazılarla sektörün nabzını tutan usta gazeteci Dinçer Karacalar, gastronomi ve mekân yazarlarıyla şimdi Foods Digitale dergisi ile karşınızda.

Gastronomi ve lezzet duraklarını takip edip, farklı bir bakış açısı ile fikirlerini özgürce kaleme alarak değerli okurlarına sunacak olan Karacalar, aylık yayınlanacak Foods Digitale dergisi lezzetin izini “Ne Yersen O’sun” mottosu ile sürecek.

Medya sektörüne 1987 yılında Sabah Gazetesi’nde başlayan Dinçer Karacalar ardından Asil Nadir’in sahibi olduğu Fotospor’da Beşiktaş Muhabiri olarak görev yaptı. Fotospor sonrası Doğan Grubu’na bağlı Meydan Gazetesi’nde çalışan Dinçer Karacalar ardından televizyona transfer oldu. Önce Kanal 6’da”Top Secret” programında ardından da HBB’de magazin programlarında magazin muhabirliği görevlerini üstlendi.

Aylık magazin ve cemiyet dergisi Bonne Vie, Moon Life, Manşetteyiz, Gastrofill ve Sektörün Yıldızları dergilerinde ve Yeni Çağrı Gazetesi’nde de pazar günleri “Magazin Notları” adlı magazin sayfalarıyla okuyucularıyla buluşuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.