Futbol...MAICON İŞTE GOL BUDUR!....

Futbol...MAICON İŞTE GOL BUDUR!....

İnter'in Juventus'u 2-0 yendiği maçın 75.dakikasında Maicon muhteşem bir golle takımını öne geçirdi...--->GOLÜ izlemek için VİDEO'yu TIKLAYINIZ!...

Serie A'da 34. haftanın açılış maçında; liderliği Roma'ya kaptıran ikinci sıradaki Inter, 154. "İtalya Derbisi"nde sıkıntılı Juventus'u konuk etti.

Giuseppe Meazza Stadı'nda yapılan maça ev sahibi Milano ekibi; Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti; Thiago Motta, Cambiasso; Pandev, Sneijder, Eto'o; Milito 11'i ile çıktı.

Konuk Torino ekibi ise sahada; Buffon; Zebina, Cannavaro, Chiellini, Grosso; Marchisio, Melo, Sissoko; Diego; Del Piero, Iaquinta 11'i ile yer aldı.

İlk yarısından gol sesi çıkmayan mücadeleye kartlar damgasını vurdu. 18. dakikada Iaquinta ilk kartı gören isim olurken, Felipe Melo ve Sissoko Juventus adında 21. dakikada sarı kartla cezalandırıldı.

Inter'de ise 19. dakikada Samuel ve 21. dakikada Motta kartla cezalandırılan isimler olurken, 37. dakikada Zanetti'ye yaptığı faul sonrasında sarı kart gören Sissoko ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve Juve ilk yarıyı 10 kişi tamamladı.

Rakibinin 10 kişi olmasının avantajını kullanmak isteyen Inter, yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, 74'te Stankovic'e yaptığı faul sonrasında Chiellini de kart görenler kervanına katıldı.

Ve dakikalar 75'i gösterdiğinde Inter golü buldu.. Ceza sahası çizgisi üzerinde Topu göğsüyle kontrol eden Maicon, Amauri'nin üzerinden aşırttığı topu diziyle kontrol etti ve harika bi vuruşla meşin yuvarlağı köşeye gönderdi.

80. dakikada Balotelli'nin kullandığı serbest vuruş direkten geri gelirken, 88'de Diego'nun frikiği Cesar'ın ellerinde kaldı.

90+2'de solda topla buluşan Muntari'nin içeriye çevirdiği topu; altı pasın hemen gerisinden ağlara gönderen Eto'o Juventus'un işini bitiren gole imzasını attı.

Kalan dakikalarda skor değişmeyince Inter rakibini 2-0 mağlup etti ve önemli bir 3 puan elde etti.


Inter Milan 1 - 0 Juventus
Yükleyen nongcream7. - DiÄ?er spor ve ekstrem spor videolarına göz at.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.