Futbol...ORTA SAHADAN TOPU ALDI GİTTİ GOLÜ ATTI!...

Futbol...ORTA SAHADAN TOPU ALDI GİTTİ GOLÜ ATTI!...

İtalya Kupası finalinde Arjantin'li Milito'nun attığı mükemmel golle İnter-Roma'yı Roma'da devirdi...--->GOLÜN VİDEO'su için TIKLAYINIZ!....

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Inter Milan [1 - 0] AS Roma

40' [1 - 0] D. Milito

Inter: Julio Cesar, Maicon, Cordoba (Dk. 39 Samuel), Materazzi, Chivu, Zanetti, Cambiasso, Thiago Motta, Sneijder (Dk. 5 Balotelli, 90+3 Muntari), Eto'o, Milito Roma: Julio Sergio, Burdisso (Dk. 46 Marco Motta), Mexes, Juan, Riise, De Rossi, Pizarro (Dk. 46 Totti), Taddei, Perrotta, Toni (Dk. 63 Menez), Vucinic

Kırmızı kart: Dk. 88 Totti

İtalya Serie A'da şampiyonluk mücadelesi veren Inter ile Roma, Roma Olimpiyat Stadı'nda İtalya Kupası finalinde karşı karşıya geldiler. İki ekip son 6 yılda 5. kez finalde karşı karşıya gelmiş oldular.

İki takım daha önce 2005, 2006, 2007, 2008 yıllarında finalde karşılaşmış, 2005 ve 2006'da kupayı FC Inter kazanmış, 2007 ve 2008 yıllarında ise AS Roma, kupayı müzesine götürmeyi başarmıştı.

Arjantinli yıldızı Milito'nun golüyle 1-0 kazanan Inter, ligde 2 puan önünde bulunduğu rakibi karşısında 6. kupasına ulaşmayı başardı.

Oldukça sert geçen karşılaşmada Balotelli'ye arkadan kasti olarak tekme atan Roma kaptanı Totti, 88. dakikada kırmızı kartla oyundan atıldı.

Uzatmanın son anlarında ise Taddei'nin Muntari'ye yaptığı sert faul sonrası tansiyon iyice yükseldi. Bu sırada sahaya bir de seyirci girdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.