Futbol...PEDRO'NUN ORTA SAHADAN MUHTEŞEM GOLÜ!...

Futbol...PEDRO'NUN ORTA SAHADAN MUHTEŞEM GOLÜ!...

Barcelona'nın Deportivo La Coruna'yı 3-0 yendiği maçta Pedro harika bir gol attı...--->GOLLERİ izlemek için VİDEO'yu TIKLAYINIZ!...

"El Clasico"da Real Madrid'i Messi ve Pedro'nun golleriyle mağlup ederek liderliği devralan ve şampiyonluk yarışında çok önemli bir avantaj elde eden Barcelona yoluna doludizgin devam ediyor.

Paradas Romero'nun düdük çaldığı 32. hafta mücadelesinde Deportivo La Coruna'yı konuk eden Katalan ekibi sezonun 26. galibiyetini elde etti, puanını 83 yaparak zirvede rahatladı.

Verdiği gol paslarıyla "El Clasico"ya damgasını vuran Xavi yine sahnedeydi; 16. dakikada ligdeki 10. asistini yapan yıldız oyuncu, Bojan'ın takımına skor avantajını getirmesini ve ilk yarının skorunu tayin etmesini sağladı.

69. dakikada Deportivo'nun umutları yıkıldı; Valdes'in rakip alana gönderdiği topu uzaklaştırmak için kalesini boşaltan ve ceza alanını terk eden Aranzubia'dan gelen topu orta sahadan filelere yollayan Pedro farkı ikiye çıkardı.

Maxwell'in kullandığı köşe vuruşunda önünde bulduğu topa ceza alanı içinde sert vuran Toure ligdeki ilk golünü kaydederek dağılan Deportivo savunması karşısında 72. dakikada farkı üçe çıkaran isim oldu.


Barcelona 3-0 Deportivo La Coruna Goals&Highlights 14.04.10
Yükleyen black_jack8945. - En yeni ve en heyecanlı spor videolarını keÅ?fedin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.