Gabrini Kozmetik... TÜRKİYE'NİN GURURU OLDU!

Gabrini Kozmetik... TÜRKİYE'NİN GURURU OLDU!

13 senedir her yıl dünyaca ünlü markaların kıyasıya yarıştığı kozmetik ambalaj yarışmasını bu yıl ilk kez bir Türk firması kazandı.

Son yıllarda kozmetik sektöründe adından sıkça söz ettiren "Gabrini" kozmetik firması bu ödülü kazanarak bir ilke imza attı. Düsseldorf' ta düzenlenen Uluslararası kozmetik ambalaj yarışmasına 35 ülkeden 122 kozmetik firmasının katılımı sağlandı.

Birçok seçkin kozmetik firması tarafından ambalaj kategorisinde çok farklı tasarımların sergilendiği yarışmada Gabrini firması bir göz farı kutusunun farklı tasarımı sayesinde bu ödüle layık görüldü. Gabrini firmasının sahibi Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kadıoğlu, bu ödülü kazanmalarını sağlayan tasarım hakkında şunları söyledi:

"Kutunun konsepti, çözüm ortağımız Venk Ofset tasarım, imalat ve pazarlama departmanı çalışmasıyla oluşturuldu ve bize sunuldu. Ambalaj projesi ve kutu modeli, Kadıoğlu Kozmetik olarak çok ilgimizi çekti ve hemen uygulama geliştirme çalışmalarına başlandık.

Kutu modeli müşterinin ürün boyutlarına göre ayarlandı ve tasarım departmanımız etkileyici ve dikkat çekici bir görünüm için tasarım çalışmalarına müşteri ile eş zamanlı olarak başladı ve bu harika görünüşlü kutu geliştirildi. Birinci sınıf bristol karton üzerine, tasarımda hakim olan pastel renklerin baskısı yapılarak, mat laminasyon ile zarif bir görünüş sonucu elde edildi. Kozmetik ürününe yakışır bir değer katmak için kabartmalı altın varak uygulaması ile birlikte simli efekt lak baskısı yapılarak eşsiz bir kutu imal edilmiş oldu.

Normal olarak makyaj ürünleri plastik ambalajlar içerisine koyulmakta, plastik ambalajlarda karton ambalaj içerisinde teşhir edilip satılmaktadır. Bu kutu sayesinde plastik ambalaja gerek duyulmamakta, böylelikle daha çevre dostu, daha şık ve daha ekonomik bir ambalaj çözümü olmaktadır."

Gabrini kozmetikin ödülünü Ferit Danşık aldı?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.