GENÇ MANKENLER AİDS'E HAYIR DİYOR!

GENÇ MANKENLER AİDS'E HAYIR DİYOR!

birçok sosyal sorumluluk kampanyasına imza atan ünlülerin menajeri Özgür Aras ile fotoğrafçı Lara Sayılgan, geleneksel hale getirdikleri 1 Aralık Dünya AIDS günü için bu kez de farklı bir çalışma yaptı.

Genç mankenler AIDS' e hayır diyor

Bu kez genç mankenler AIDS'e hayır demek için objektif karşısına geçti. Özgür Aras'ın prodüksiyonunu yaptığı çekim de, her sene bu kampanyanın fotoğraflarını çeken Lara Sayılgan' da genç mankenlerle poz verdi.

Bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk kampanyasına imza atan ünlülerin menajeri Özgür Aras ile fotoğrafçı Lara Sayılgan, geleneksel hale getirdikleri 1 Aralık Dünya AIDS günü için bu kez de farklı bir çalışma yaptı. Dört yıldır 1 Aralık Dünya AIDS günü için Deniz Akkaya, Gökhan Özen gibi ünlü sanatçılar ile özel bir çekim yapıp, bu konu da, herkesin dikkatini çekmeye çalışan Özgür Aras ile Lara Sayılgan, "Bu projeyi yıllarca sürdürmeyi planlıyoruz. Her sesini duyuran kişinin bu konu da, küçük de olsa bir şey yapıp, çorbada tuzu bulunması gerekiyor" dediler.

Deniz Akkaya ve Gökhan Özen'in yaptığı çekimlerini çok ses getirdiğini söyleyen Özgür Aras, "Bu proje de herkes gönüllü olarak çalışıyor. Hiç kimse bir ücret almıyor. Bu tamamen gönülden yapılan bir çalışma. Bu sene Lara objektif karşısına geçti ve genç mankenler ile poz verdi" dedi. Bu sene düzenlenen Best Model yarışması'nda birinci olan Erkan Meriç, üçüncü olan Alper Aslanoğlu dışında yarışmaya katılan İbrahim Aslan ve Emrah Karakaşda AIDS'e hayır demek için poz verdi.

AIDS konusunda insanları bilinçlendirmek ve dikkatleri çekmek istediklerini söyleyen Özgür Aras, "Herkes AIDS olabilir. 20 milyondan fazla kişi AIDS'den öldü. Bu sayının çok daha fazla olmaması için bu tür çalışmalar ile insanlara sürekli bu dünyayı tehdit eden büyük hastalığı hatırlatmalıyız" diyerek tüm ünlü isimlerin bu konular da hassas olmaları gerektiğini söyledi.

Fotoğraf sırası: Sol baş Alper Aslanoğlu, sol arka İbrahim Aslan, Lara Sayılgan, Sağ baş Erkan Meriç, sağ arka Emrah Karakaş

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.