Gökhan Keser... İMZA GÜNÜNDE HAYRANLARIYLA BULUŞTU !..

Gökhan Keser... İMZA GÜNÜNDE HAYRANLARIYLA BULUŞTU !..

Gökhan Keser, İstanbul Optimum Outlet`de düzenlenen imza günü ve mini konseriyle İstanbullular`ı sevindirdi...

Model olarak başladığı kariyerini, müzik ve oyunculuğa da taşıyarak başarıyla sürdüren Gökhan Keser, İstanbul Optimum Outlet'de düzenlenen imza günü ve mini konseriyle İstanbullular'ı sevindirdi.

Hayranları, yorumu, şarkıları ve duruşuyla son dönemin en çok konuşulan yıldızlarından Gökhan Keser'in imza gününde birlikte 'selfie' çektirmeyi de ihmal etmedi.

Kaliteli markaların ürünlerini uygun fiyata sunarak alışverişi herkes için zevk haline getiren Optimum Outlet, ziyaretçilerini sevilen isimlerle buluşturmaya devam ediyor.

Yorumu, şarkıları ve duruşuyla son dönemin en çok konuşulan genç yıldızlarından Gökhan Keser 24 Ağustos İzmir, 30 Ağustos Ankara?dan sonra, 31 Ağustos'da İstanbul Optimum Outlet'de sevenleriyle bir araya geldi.

'Bazen', 'En Kötü Günümüz Böyle Olsun', 'Seninle Bozdum' ve 'Hiç Vaktim Yok' şarkılarıyla başarılı bir çıkış yapan genç yıldız, 31 Ağustos Pazar günü İstanbul Optimum Outlet'te 3 saat süren mini konser ve imza günü etkinliğinde ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Hayranları Gökhan Keser'den imza almak ve birlikte fotoğraf çektirmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Gökhan Keser de hayranlarıyla son dönemin popüler sosyal medya modasına uyarak 'selfie' çektirdi.

Başarılı çalışmalarının yanı sıra sempatik tavırlarıyla da kısa sürede önemli bir hayran kitlesine sahip olan Gökhan Keser, imza günü etkinliklerinde seslendirdiği parçalarıyla Optimum Outlet ziyaretçilerine müzik ziyafeti verdi.

İstanbul Optimum Outlet misafirleri, Gökhan Keser ile birlikte şarkı söyleyerek doyasıya eğlendi. Sevenleri, genç sanatçıyla fotoğraf çektirip sohbet etme imkanı da buldular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.