Gülben Ergen...ANLAMLI VE ÖDÜLLÜ BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DAHA!

Gülben Ergen...ANLAMLI VE ÖDÜLLÜ BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DAHA!

Gülben Ergen`in dernek başkanlığını yaptığı `Çocuklar Gülsün Diye` derneğiyle `Aqua Florya` nın birlikte düzenledikleri anlamlı sosyal sorumluluk yeni yıl projesinin kazanan talihlisi belli oldu...

Aqua Florya, yeni yılı anlamlı bir sosyal sorumluluk projesiyle karşıladı ve Gülben Ergen'in Dernek Başkanlığını yaptığı Çocuklar Gülsün Diye derneğiyle gerçekleşen yeni yıl projesinin talihlisi belli oldu.

50 TL ve katları alışveriş yapan herkesin katıldığı kampanyaya yoğun ilgi gösteren ziyaretçiler, çekiliş günü heyecanlı dakikalar yaşadı.

7 Şubat 2014 tarihinde noter huzurunda yapılan çekilişle kazanan talihli Makbule Balduk, hediyesini Gülben Ergen'in elinden alırken, Urfa'nın Harran İlçesindeki Akkuş Köyünde yapılan anaokuluna eşi "Arif Burak Balduk"un ismini verdi.

Ödül töreninde Gülben Ergen burada bulunmaktan çok mutlu olduğunu söyleyerek; "Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin ilk kapısını çalıdığında beni çok etkilediler. Misafirlerine araba vb gibi bir hediye vermeyip, böylesine anlamlı bir hediye fırsatı verdiği için fark yaratan AVM yetkililerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bu anlamlı hediyeyi kazanan talihli Makbule Balduk ise; Projeyi gördüğümde çok heyecanlandım ve kazandığım için çok mutluyum. Bu hediye benim için çok özel çünkü bir buçuk sene önce eşimi kaybettim ve onun adının ölümsüz olmasını çok istedim.Bizlere böyle anlamlı bir proje yarattıkları için herkese çok teşekkür ediyorum dedi.

İstabul Akvaryum Genel Müdürü Sami Milli ise; böyle bir projede yer almak bizim için son derece onur verici. Gerçekten Gülben Hanım'ın söylediği gibi yılbaşında kurdeleli bir araba vermektense böyle bir özel hediyeyi AVM misafirlerine sunmaktan çok mutluyuz. Umuyorum ki bu konuda örnek oluruz. Başkanımız Gülben Hanım'a da son derece teşekkür ediyoruz dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.