GÜZELLİK YARIŞMASINDA SKANDAL!

GÜZELLİK YARIŞMASINDA SKANDAL!

Miss Model of Turkey' kraliçesi önceki akşam Bodrum'da tacını giydi. 22'ncisi düzenlenen mankenlik yarışması bir skandala sahne oldu.

Haber; Ali Eyüboğlu

Şaibeli sonuç jüriyi kızdırdı, organizasyonda gergin anlar yaşandı. İşte olaylı gecenin perde arkası...

- Latanya Resort Otel'de düzenlenen 'Miss Model of Turkey'de 22 finalist belirlendi. Yarışma sabahı jüri, bu sayıyı 12'ye indirdi. Ne olduysa işte bu eleme sırasında oldu.

- Yarışmanın organizatörü ve jüri başkanı Çevik Süha Alpaylı, jüri üyelerinden finalde 2 numaralı Asuman Arifoğulları'nı (24) birinci seçmelerini rica etti.

- Alpaylı'ya ilk itiraz Latanya Otel'in Genel Müdürü Şenay Kurcebe'den geldi. Kurcebe, "Olur mu öyle şey? Sizin istediğiniz güzel birinci seçilecekse jüri neden var?" dedi. Alpaylı, Kurcebe'ye yanıt vermeden toplantı bitti.

- Cadde'nin Yayın Yönetmeni Çınar Oskay da yarışmanın jürisindeydi. O da olan biteni görür görmez, "Benim burada ne işim var?" diyerek sadece yarışmayı değil, oteli terk etti.

- Aradan saatler geçti. Yarışmanın başlamasına dakikalar kala, 25 kişinin görev yaptığı jüri masasında bir işadamının sevgilisi olduğu söylenen '2 Numara'nın adı dolaşmaya başladı. Sonunda birinci açıklandı: "2 numara!"

- Asuman Arifoğulları, belki de gerçekten birinciliği hak etti. Ancak Alpaylı'nın gündüz seçilmesini rica ettiği bir ismin, akşam birinci olması yarışmayı ciddi ölçüde gölgeledi.

- Çevik Süha Alpaylı, "Asuman Arifoğulları hakkıyla seçildi. Her yarışmada jürinin verdiği oyları saklarım. Bu yarışma jürisi de en yüksek puanı 2 numara'ya verdi. İsteyene jüri puanlarını ibraz edebilirim" dedi. Bu şaibenin kalkması için Alpaylı, jüri üyelerinin puanlarını açıklamalı.

"JÜRİ DİKKATE ALINMADI"

Olaya ilk tepki Ali Şen'den geldi. Birinci güzelin ödülünü vermesi istenen Ali Şen, "Jüri değerlendirmesinin dikkate alınmadığı bir yerde ödül vermem" diyerek, teklifi reddetti. Konuyla ilgili aradığımız Şen, "Bir takım karışıklıklar oldu, olanları beğenmedim. Birincilik ödülünü vermem istendi. Böyle bir durumda doğru ol-mazdı. Bunlar nazik konular, açıkçası karışmak istemiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.