Haçiko... KEDİ KATİLİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU!

Haçiko... KEDİ KATİLİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU!

Üsküdar Fıstık Ağacı semtinde bir adamın yemek yiyen kediye attığı tekme sonucu kedi kaçmak isterken araba altında kalarak can vermişti.HAÇİKO konuyla ilgili suç duyurusunda bulundu.

  Çekmeköy'deki yaralı atı vinçle kurtardık!

Derneğimize gelen ihbarda Çekmeköy'de yaralı bir at olduğu ve atın kalkamadığı bilgisiyle beraber hemen yanına gittik. Yağmurun  altında ıslanan ve kalkamayan zavallı at ile karşılaştık. Hemen  gerekli işlemlere girişerek önce Çekmeköy Belediyesi'nden getirttiğimiz araç ve İBB'den çağırdığımız vinç ile kalkamayan atımızı İstanbul Üniversitesi Avcılar Veterinerlik Fakültesi'ne ulaştırdık. 2 gün yağmurun altında kalan ata oradaki öğrencilerle birlikte 'Yağmur' ismini verdik. Yapılan ilk müdahalelerden sonra sabaha karşı Yağmur, öğrencilerin de yardımıyla ayağa kaldırıldı. Hala fakültede tedavisi devam ediyor.

Yağmur'un kurtuluş hikayesi ile ATV Ana Haberde yer aldık.

Cumhuriyet yürüyüşü sırasında ezilen yavru kediyi tedavisinin ardından sahiplendirdik. İsmi de 'Zıpır' oldu.

Ünlü oyuncu Cansel Elçin'in Şile'de çekim yaparken bulduğu sokağa terk edilmiş, durmadan ağlayan, diğer köpeklerden dayak yediği için yemek bile yiyemeyen bir köpeği çok güzel bir aileye kavuşturduk. Artık yeni ailesi ve güvenli yuvasında çok mutlu.

haciko_belge-002.jpg

haciko_belge1.jpg

KEDİ KATİLİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU!

Üsküdar Fıstık Ağacı semtinde bir adamın yemek yiyen kediye attığı tekme sonucu kedi kaçmak isterken araba altında kalarak can vermişti. Bununla ilgili tarafımıza gelen ihbarlar neticesinde avukatlarımız hemen gerekli girişimlerde bulunarak şahıs hakkında suç duyurularını gerçekleştirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.